Как да постигнете визията на фатална жена?

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Тя е зашеметяваща, различна и много секси – Дита фон Тийз. За тези, които не са чували това име, сега е моментът да обърнат внимание на една перла, която се отличава от всички останали. Дита фон Тийз е бурлеска актриса, модел и дизайнер. Стилът й се отличава от този на всички останали дами в шоубизнеса.

Ретро визия, характеризираща се с коса оформена в красиви букли, порцеланова кожа, червени плътни устни, блестящо бяла усмивка, черна очна линия и малка бенка на едната скула. Тя е като извадена от филм. На всяко събитие привлича вниманието на фотографите, за които все времето не стига, за да заснемат всеки нейн жест и настроение.

В облеклото си Дита залага на няколко основни акцента, върху които е добре и вие да фокусирате вниманието си. За есенно-зимния сезон на 2013-2014 в гардероба си ще трябва да направите място на прозрачните материи, дантелата, брошките и бродериите, камъните и пайетите и разбира се на вечните перли.

Дита предпочита обемните и масивни бижута с перли. Сред любимите й цветове са бежово, зелено, черно и червено, в което тя изглежда още по-магнетична. Привлечени от нейната ретро визия, вероятно ще поискате да пробвате този имидж върху себе си. Как да постигнете нейната визия?

Дита фон Тийз има безупречна кожа на лицето. За да изравните тена на кожата си, трябва да си направите избелваща маска с хума. След маската използвайте фон дьо тен и пудра, които са с по-светли нюанси. Ружът трябва да е едва забележим и да е в нежен цвят между кайсия и бадем.

Изберете червено червило, което да уплътни устните ви. И не на последно място – най-важният акцент – очна линия. Както забелязвате, Дита нанася черна очна линия като ъгълчетата са леко извити нагоре. Това прави погледа секси и закачлив.

Нанесете и малко черна спирала върху миглите. Косата си оформя в красиви букли с помощта на маша или ретро преса като пътят й винаги е встрани.

Разгледайте още снимки на Дита фон Тийз в галерията ни и се осмелете да бъдете различни.

Снимки: Reuters