horsemen: Отвлечен от извънземни

31
Добави коментар
georgiasenov
georgiasenov

Бъд Хопкинс, изследовател на отвличания, представя доклад за случай, който е най-добре документираната среща с извънземни в света. Това се случва на 30 ноември 1989 г. в Манхатън, Ню Йорк, където една жена съобщава, че е била отвлечена от спалнята си от няколко дребни същества. След като прелита като птица високо над улиците, тя е въведена в един космически кораб и подложена на медицинско изследване.

Свидетелката Линда Наполитано си спомня съвсем съзнателно случката и я съобщава на Хопкинс, който продължава проучването с помощта на хипноза. С Хопкинс се свързват двама охранители, които твърдят, че през въпросната нощ били на улицата и видели някаква жена да излита от апартамент на висок етаж и да влиза в кораба. Без да знаят, че Хопкинс вече е във връзка с Линда, те му съобщават, че могат да посочат дома й и да го заведат при нея. Сведенията на свидетелите съвпадат много точно. Хопкинс получава потвърждение и от други, както изглежда, независими наблюдатели на един мост над река Ийст. Той продължава да изследва случая, защото чувства, че той може би е най-важният в историята на извънземните отвличания.

Съвсем скоро друг случай е изследван задълбочено от Питър Хъф. На 1 декември 1987г. един бивш полицай заявява, че се разхождал из Илкли Мур, Западен Йоркшир, точно преди разсъмване, за да снима пейзажа, когато видял малко зелено същество, което му правело знаци. Той се затичал след него и успял не само да съзре как едно летателно средство с форма на диск се устремява към небето, но и да направи цветна снимка на съществото. Случаят е подплатен и с физическо доказателство – иглата на компаса (както свидетелят твърди) сменила полярността си. 

Тя и фотографията по-късно са анализирани от професионални изследователски екипи – от университета в Манчестър и от лаборатории на „Кодак“. Свидетелят изпитал и добре известната загуба на промеждутък от време от около часи три-четвърти и след основно проучване на случая е подложен на регресионна хипноза от психолога Джим Сингьлтьн с надеждата да се открие повече информация. В резултат се появява свързан спомен за отвличане и Сингьлтьн потвърждава, че очевидецът описва истинско преживяване. Този поразителен случай е първото в света отвличане от извънземни, при което жертвата успешно е фотографирала похитителя. Но на снимката личи само една зеленикава фигура, висока 1,37 м. Никакъв анализ не може да установи дали това е чучело, костюмирано дете, или истински извънземен.

Благодарности на източника

                                      Други Публикации

                                                           Вдъхновяващи мисли на велики хора
                                                           Сглоби себе си
                                                           Практикуване на мълчание