Как да се сдобием с Google очила

15
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

До този момент очилата на Google бяха налични само и единствено за така наречените “Откриватели”. Официално съобщение от страна на компанията обаче разкрива, че кръгът от хора, които тестват Google очилата, ще бъде разширен. Всеки един текущ “Откривател” може да покани трима свои приятели, които да се сдобият с очилата на стойност $1500.

Тестовете на очилата на Google продължават с пълна сила. Докато на пазара вече има техни подобия, които не са никак лоши, до този момент от компанията не се осмеляват да пуснат продукта си за масово потребление. Google твърдят, че е нужна още информация от тестващите потребители, за да могат очилата да бъдат наистина функционални и качествени.

До този момент Google очилата вече разполагат с някои основни, разработени от трети страни приложения. Те включват Facebook, Twitter и Evernote. Засега обаче не се наблюдава масов бум в App магазините. Към момента, според информация на Financial Times, около 10 000 човека вече притежават Google очила, а след тази инициатива те се очаква да надхвърлят 40 000. 

Снимка: Google

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

инж. Евгени Йорданов е web manager в Webfiniti. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др.
Той е SEO автор за най-голямото браншово списание в България – Списание .Net
Евгени е създател на най-големия бързоразвиващ се реурс за SEO към момента в България – SEOптимизация, както е и създател и администратор на най-популярната Facebook група сред колегите от бранша – „Маркетинг и Уебмастърство“.