Сателитна телевизия

1
Добави коментар
bojilow
bojilow

6 Flares

6 Flares

×

Системи за колективен прием на сателитна телевизия за хотели

САТ ТИЙМ проектира и изгражда редица видове системи за колективен прием на телевизия. Колективния прием на сателитна телевизия е подходящ за хотели, комплекси, апартхотели, коперации и по-големи сгради, където поставянето на сателитни антени по фасадите и терасите не е естетичски издържано.

Колективния прием на сателитна телевизия предоставя висококачествен, цифров, сателитен сигнал до всеки телевизор в сградата. Така получавате най-доброто качество на картината и редица допълнителни възможности.

Възможно е обединението на няколко сателита и предоставянето на потребителите на още по разнообразно телевизионно съдържание наброяващо стотици канали. Системата изисква монтирането само на няколко сателитни антени, които могат да бъдат разположени на подходящо място, скрити и ненарушаващи външния интериор на сградата.

Колективен прием на сателитна телевизия

Системите за колективен прием на сателитна телевизия изискват спецефично окабеляване и е добре да бъдат проектирани и монтирани още при строежа на сградите. В редица случаи съшествуващото окабеляване не позволява изграждането на такава система.

Системите за локална кабелна телевизия са отлична инвестиция за хотели, комплекси и ваканционни селища. Тези системи нямат големи изисквания към съществуващото окабеляване и в общия случай се внедряват лесно. При наличието на окабеляване за кабелна телевизия, системата за локалната кабелна се включва на входа на сградата и сигнала се доставя до всеки телевизор. При по-големи сгради и комплекси се налага монтирането на допълнителни усилватели на сигнала, с цел запазвне качеството на телевизионната картина.

Локална кабелна телевизия за холтели.

Инвестицията в система за локална кабелна телевизия се възвръща толкова по-бързо колкото по-вече крайни потребители има системата.

САТ ТИЙМ доставя и монтира необходимото оборудване за приемане на сателитна телевизия за всички сателити видими в България. Можем да задоволим изискванията и на най-взискателния клиент. Освен монтаж извършваме и диагностика, отстраняване на аварии и настройка на сателитни антени.

6 Flares

Facebook

6

Google+

0

6 Flares

×