Sinan Sakić търси помощ от билкари – Ex-Yu музика: сръбска музика, биографии, дискографии, текстове на песни, новини

1
Добави коментар
mayaiv
mayaiv

През май, поради преумора и лоши хранителни навици сръбският фолк певец от ромски произход Sinan Sakić постъпи за няколко дни във ВМА в Белград. Здравето му беше допълнително влошено и от прекаляването с алкохола. Затова напоследък участията му са твърде редки, макар интересът към него да остава голям.
За известно време Sakić се придържаше към съветите на лекарите, но после отново посегна към чашката, макар и умерено и под контрола на съпругата му Sabina. Тъй като докторите установиха, че черният дроб на певеца е сериозно увреден, жена му решила да потърси помощ и от билкари.
– Можете ли да си представите какво ми е, когато чуя хората да си шушукат, че Sinan е „пътник“. И то хора, които са яли и пили на негова сметка. Уж приятели, които не се отделяха от него. Сега тези хора никакви ги няма, нито пък да звъннат и да питат как е. Много ме боли, защото знам, че моят Sinan никога и за никого не е казал лоша дума, и ме е яд, тъй като многократно съм се опитвала да му „отворя очите“. Той е наивен като малко дете и вярва на всички, от което пати редовно – оплака се Sabina.
© ex-yu музика