Андреа посвети песен на Моника и Валери?

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

„Зная какво си казал – не помниш друга като мене да си мразил. Кажи тогава на тази с тебе защо очите ти са все във мене?“ Това гласи рефрен от новото парче на Андреа „Няма да съм аз“. За него фенове предположиха, че е посветено на аферата между Моника и Валери.

„Това все едно го е писала Моника към Божинов и Николета“, коментират интернет потребителите, веднага след като Андреа разкри пълния текст на парчето.

Съмненията им са доста основателни, имайки предвид колко големи приятелки са Андреа и Валериева. Певицата я подкрепя във всяко отношение и нищо чудно да е решила да посвети песен на нея.

„Виж ме, виж и нея! Познай усмихвам ли се или ти се смея! Няма да съм аз, ако й спестя с песента „Махай се“ да я поздравя“, се пее в песента. Според фенове на Андреа това са думи на Моника към Николета.

Дали обаче не е прекалено от страна на певицата да посвещава песен на Валери и скандалната си приятелка. Все пак аферата им бе краткотрайна и не от значение, поне за Божинов. Но може би любовницата е тази, която не може да забрави…