Бърза Тренировка за Добро утро

1
Добави коментар
svetlio_ngr
svetlio_ngr

Една бърза тренировка за добро утро съставена от точно  две упражнения.
Независимо дали си много зает или не, обичаш да спортуваш или не, това е една тренировка, която ще събуди тялото ти и ще те подготви за един енергичен ден.
Както казахме тренировката се състои точно от две упражнения, това са :
Упражнения, които можеш да изпълниш веднага и за които не са ти нужни допълнителна екипировка или оборудване.
Как протича тренировката  ?
Идеята на тренировката също е доста проста – тренировка тип пирамида .Набелязваме си примерно 10 повторения на упражнение.
Започваме с 10 повторения от едното упражнение и 1 повторение от другото, след което намаляме с едно повторение количеството повторения от едното упражнение и увеличаваме по-същия начин количеството повторения на другото упражнение.
Пример: Виж изображението !
Много е важно да разбереш, че това колко повторения ще направиш е напълно твой избор.Ние даваме пример с 10, но ако на теб това ти се струва малко започни с 20 или 30.Ако решиш пък увеличи и не с едно повторение, а с две.Идеята на тренировката се запазва, променя се натоварването.И кой го определя – ТИ ! Какво по-добро от това.
Ако трябва да сме честни това е само един пример ( говорим за упражненията) и ако решиш, че можеш да използваш други упражнения се чувствай свободен да го направиш !
Успех на всички ! Споделете впечатленията си или примерните тренировки, които си съставихте.
Бърза Тренировка за Добро утро
НАЧАЛНА СТРАНИЦА<==>OЩЕ ПО ТЕМАТА: