Най-гейското видео стана тотален хит в нета

7
Добави коментар
bokoto
bokoto

В днешно време може да станеш световно известен за броени часове, благодарение на интернет. Samwell е живо доказателсто за това. Снимка: samwellmusic.com

От доста време насам на сайта на Тангра мега рок, се подвизава едно странно видео. То затова е и в категорията „Weird Stuff“, не си мислете, че онлайн радиото нещо е сменило посоката.

Става въпрос за клипа на изпълнителя Samwell и песента му What, What (In The Butt), която е тотален хит. В YouTube е гледана 4 и половина милиона пъти, което си е достатъчно красноречив факт.

Американският изпълнител спокойно може да получи приза за най-гейско видео на всички времена, въпреки факта, че дебютира тази година в деня на влюбените – 14-ти февруари.

В интернет от известно време тече и ожесточен дебат за това дали Samwell е истинска личност или не . Везните засега накланят към това, че е истински човек, но на нас не ни пука и в двата случая, защото песента  е 100% хит. Жалко, че момчето се е родило в Щатите. С такава песен му е гарантирано първото място в конкурса Евровизия.

Ако не вярвате, може да го гледате по- долу, в случай, че не сте го направили още. Повечето хора го намират за забавно, но ако сте хомофоб, не ви го препоръчваме.

По публикацията работи: Екип на Dnes.bg