Най-смелият тоалет на червения килим напоследък

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Носеше го Джейми Александър на холивудската премиера на „Тор: Светът на мрака“, който вече стана най-касовата 3D премиера у нас за 2013 г.

Роклята от кутюрната колекция на „Азаро“ за сезона пролет-лято 2014 разкриваше дълга ивица от прелестите на актрисата – както отпред, така и отзад.

Виж още: Гуинет Полтроу втрещи с полупрозрачна рокля

В отсъствието на носителката на „Оскар“ Натали Портман брюнетката беше най-атрактивната дама по червения килим в Лос Анджелис, като според задокеански медии е носила рискования тоалет с достойнство и без гафове. 

Джейми Александър неотдавна се самопредложи за ролята на Жената чудо / Wonder Woman в екранизациите на „Ди Си комикс“, които в момента работят по съвместния филм за Батман и Супермен – така че желанието й да привлече погледите и вниманието на медиите към себе си е напълно разбираемо. 

В „Тор“ (2011) и продължението му от тази година тя се превъплъщава във войнствената Сиф от антуража на младия бог на гръмотевиците. Според скандинавската митология нейната героиня е богинята на плодородието, омъжена за Тор – но в екранната версия е принудена да го дели със земна жена, астрофизичката Джейн Фостър (Натали Портман). 

От миналата година Джейми е обвързана с колегата си Питър Фачинели, след като се снима в романтична комедия по негов сценарий, където играе бременната бивша приятелка на героя му – джебчия.

По-рано актьорът, нашумял като д-р Карлайл Кълън в сагата „Здрач“, напусна жена си Джени Гарт, с която имаха три дъщери. Актуалната му роля е също лекар, но в сериала „Сестра Джаки“, а заглавието на филма с новата му приятелка – Loosies, означава буквално „единична цигара“.

Междувременно „Тор: Светът на мрака“ стана най-касовата 3D премиера у нас за годината досега с 338 428 лв. приходи от премиерния уикенд и 32 216 зрители.

У нас филмът, който е в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX, изпревари с 32% по-високи постъпления другото ново заглавие с герой от комиксовата вселена на „Марвъл“ – „Железният човек-3“, който мина по екраните през пролетта.

Седмица преди да е излязъл в САЩ, „Тор-2“ оглави класациите в 36 държави с общо 109,4 млн. долара. След рекордните резултати на „Отмъстителите“ през 2012 г. (общо над 1,5 млрд. долара) интересът към персонажите на „Марвъл комикс“ не стихва. Преди продължението на мегапродукцията, очаквано през 2015 г., на голям екран през април 2014 се очаква последният филм за отделен супергерой – „Завръщането на първият Отмъстител“.

Към тях ще се присъединят „Пазителите на галактиката“, които идват в кината през август догодина.

Предварителен плакат за „Пазителите на Галактиката“, където ролите са поверени на Крис Прат (Star-Lord), Зоуи Салдана (Gamora), Бенисио дел Торо (The Collector), Дейв Баутиста (Drax the Destroyer), Карен Джилиан (Nebula), Майкъл Рукър (Yondu), Лий Пейс (Ronan the Accuser) и Джимон Хонсу (Korath)