7-мият магазин на ”H&M” отваря врати на бул. ”Витоша”

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Това е първият магазин на бранда, наложен официално на българския пазар от година и половина, който ще бъде разположен на търговска улица – на столичния бул. „Витоша“ 6.

„Изключително сме развълнувани да открием наш магазин на ключова локация като бул. „Витоша“. Това е първият ни магазин на търговска улица в България и ние сме убедени, че скоро ще стане любима шопинг дестинация за феновете на модата. Наша мисия е да предлагаме качество и мода на най-добри цени. И с този прекрасен нов магазин ние се приближаваме още повече до нашите клиенти“, заяви Доминик Фантачино, регионален мениджър на „H&M“ за България.

На 14 ноември първите 100 клиента на магазина ще получат ваучери на стойност 20 лв.

Новият магазин на скандинавската марка ще бъде разположен на 3 етажа с обща площ 2 300 кв.м. Ще предлага мода за жени, мъже и деца, включително и колекциите „Ladies Trend“, „Everyday“, „Sport Ladies“, „H&M+“, „Divided“, „H&M Man“ и „Small Kids“. Магазинът ще бъде отворен за клиенти от понеделник до неделя от 10.00 до 21.30 ч.

От 14 ноември в 11.00 ч. ексклузивно в новия магазин на бул. „Витоша“ 6 ще бъде налична колекцията на „H&M“ с парижката дизайнерка Изабел Маран. За H&M Изабел създава облекла, вдъхновени от неповторимия й стил, микс от градска самоувереност, бохо шик и рокендрол настроение.