Наталия Водянова и наследникът на Луи Вютон очакват дете » Интимно

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наталия Водянова ще става майка за четвърти път. Руската красавица е бременна от френския милиардер Антоан Арно. Щастливият бъдещ татко съобщи прекрасната новина на страницата си във Фейсбук.

„Ние много искахме трите прекрасни деца да си имат братче или сестричка. И много скоро това най-накрая ще се случи. Нашето дете ще се появи на бял свят следващата година и ще бъде четвъртото дете на Наталия и първото за мен. Малко съм стресиран. Тя беше уморена през първите три месеца, но сега всичко е наред…

Надявам се той или тя да вземе красотата на майка си (и красивото й сърце!!!) и чувството за хумор на баща си! Дано само да не е в обратния ред!“, написа с чувство за хумор Арно.

По-късно информацията във Фейсбук беше потвърдена и от самата Водянова, която добави, че заради бременността си е била принудена да отклони няколко делови предложения.

„Много съм благодарна на моето семейства за търпението и разбирането и особено на тези, които нищо не знаеха за моето положение…Ние очакваме новото попълнение през май следващата година“, написа Водянова.

Тя и Антоан Арно потвърдиха слуховете за своя роман през лятото на 2011, след като моделът се раздели с бившия си мъж Джъстин Портман. Наталия беше омъжена за него в продължение на 10 години и му роди двама сина и една дъщеря – Лукас, Виктор и Нева.

източник: РИА „Новости“