Най-ужасните корици на “Плейбой” (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

“Плейбой”, брато, е най-мъжкото списание в света, което се издава в над 20 държави, включително и България. В него се снимат само яки мацки, но винаги има изключения. Ние винаги търсим изключенията и обичаме да ти ги показваме в целия им блясък. Именно заради това решихме да ти покажем най-несполучливите, меко казано, корици на “Плейбой”. Разбира се, има и българско.

Латоя Джексън (март 1989). Известна с това, че е сестра на Майкъл и толкоз. Издевателствала върху Краля на Поп, когото тормозила като малък. На корицата прилича именно на него, само че малко по-траверс.

Лиса Гуереро (януари 2006). Ако има две неща, които ние мъжете обичаме, това са спортът и жените. Третото нещо, което обичаме, е чистата голота. За съжаление Лиза не се е съобразила с това в този брой на “Плейбой”. Излязла е по некво тъпо уж секси бельо и гаден бански. Дет се вика, не успяхваме да го вдигнем даже.

Парис Хилтън (март 2005). Ако трябва да сме честни, порното на Парис ни изкефи повече, отколкото празните й приказки и не чак толкова яките й в снимки в броя.

Джесика Алба (март 2006). Тя е мацка и половина, но всъщност не позира за “Плейбой”. В този брой са качени нейни снимки от различни роли, в които е играла, а за капак почти всички са пипнати с Фотошоп от някой с две леви ръце. В последствие се стига до няколко дела срещу списанието, които са спрени след личното публично извинение на Хю Хефнър.

Тара Рийд (януари/февруари 2010). Яката мацка от “Американски пай”. Признаваме си, че тя ни кефеше най-много в първия филм, като сме й направили милиони грозни, но секси неща на ум. Тя има близо 30 роли във филми, но се запомни само с тези от “Американски пай”. Любителка на чашката и на пластичната хирургия, Рийд е доказателство за старата американска поговорка “Прекалено много от всичко е лошо”. Тара има безброй пластични операции и вече мяза на застаряваща чалга певица.

Джоан Лоурър (ноември 2000). Джоан корица на “Плейбой”? Аре стига, бе! Знаеш я като Чайна от кеча. Само ще кажем, че в анкета доста хора казват, че тя хич не е жена. Толкоз за нея. Груба е.

Кендра Уилкинсън, Холи Мадисън и Бриджит Маркуард (март 2008). Три тъпи кифли на едно място! Водещите на шоуто “The Girls Next Door” са рядко глуповати, но това може да се прости, ако си покажат циците. И трите не го правят в този брой на “Плейбой”.

Дарва Конгър (август 2000). Дарва печели рядкото идиотското шоу “Кой иска да се омъжи за милионер?”, в което яки мацки се състезават да станат съпруга на богат чичак. Дарва печели и се жени, но бракът и трае само три дни, след което тя го анулира. Нещата стават още по-лоши, когато се разбира, че Рик Рокуел, който трябва да е милионер, всъщност хич не е милионер, дори не е и богат. С единственото нещо, с което той може да се похвали, е ограничителната заповед от бившата му жена. Дарва се снима за “Плейбой” с намерението да покаже на Рик, какво всъщност не е видял. Само че тя така и не показа кой знае какво.

Мардж Симпсън (ноември 2009). Без коментар!

Карол Олт (декември 2008). Карол отказва десет години да се снима за “Плейбой”, но накрая склонява, когато е на възраст. Няма лошо, тя е красива, но голотата има срок на годност. Не сме ли прави?

Аманда Биърд (юли 2007). Рядко има спортистки, които има какво да покажат. Аманда не е от тях и си личи по дъската й за гладене – демек гърдите й, които са пъпка на ребро. Въпреки че е олимпийска шампионка по плуване, тя няма място в “Плейбой”, но става за главна атракция по Хелоуин. Само й виж раменете.

Хайди Монтаг (септември 2009). Освен Парис Хилтън, Монтаг може би е втората най-мразена жена в Америка, снимала се за “Плейбой”. Нейният съпруг, Спенсър Прат, пък е третият в този списък. Въпреки че Монтаг има какво да покаже в “Плейбой”, тя не го прави. Срам!

Каролин Косей (октомври 1985). Да, това бивше Бонд момиче е красиво. Да, има хора, които ще я пожелаят, но те не знаят, че тя всъщност е той. Да, брато, Каролин е пич.

Сандра Бернхард (септември 1992). Сандра беше кифла с яко тяло. Направо ти се иска да влезеш и никога да не излезеш. Но, брато, виж й зъбите. Криви са като плочките пред Майчин дом. Има и някаква гадна брадичка, която едва ли ще искаш да целуваш. По-скоро ще искаш да счупиш, нали…

Пати Дейвис (юли 1994). Това е дъщерята на бившия президент на САЩ Роналд Рейган. Снимките й за “Плейбой” са за цел да покаже на родителите си, че тя е съвсем различна от тях. Пати със сигурност няма да спечели конкурс за красота, но е корица на списанието само заради семейството си. Колко жалко.

Кира Кенър, Дагмар Козелкова и Тера Патрик (март 2002). Читателите на “Плейбой” са свикнали да не изпитват отвращение към порнографията. Въпреки това, мнозина смятат, че появата на тия шаврантии в списанието си е чиста греда. Те няма какво да покажат, след като целия свят им знае кирливите дупки. Зъби имахме предвид.

Фей Резник (март 1997). Три брака и три развода. Фей не само е лоша съпруга, но си пада по пиенето и коката. Осем години е на рехабилитации, като по време на тях постоянно си мисли, че е много грозна и си прави десетки пластични операции.

Джери Мейтли (септември 2001). Подобно на много корици на “Плейбой”, Джери не прави изключение и е снимана само заради нейната привлекателност. Въпреки че повечето хора са изградили кариера с труд и пот, Джери става известна в реалитито “Сървайвър”. “Плейбой” нищо не печели от нейните снимки.

Шанън Дохърти (декември 2003). Шанън се появява в “Плейбой” няколко пъти. Веднъж през 1993 г., два пъти през 1994 г. и три пъти през 2003 г. Не отричаме, че тя е привлекателна за възрастта си, но бе известна през 90-те. Сега просто не е звезда, нито хит. През 2003 г. я снимаха все едно, че нямаше кой друг… А имаше! Винаги има!

Джесика Кансеко (септември 2005). Известна е с това, че била съпруга на бейзболиста Хосе Кансеко. В интервюто пред “Плейбой” говори некви пълни тъпотии, особено това, че обичала да си дава и последния цент за прясно мляко. Моля?!?!?!?!

Ана Фарис (септември 2008). Никой не твърди, че Ана не е сладка. Само че “Плейбой” е списание за цици и голота, а Фарис хич не показва даже и част от себе си на страниците на списанието. Скучни снимки, все едно са правени за списание “Паралели”.

Сара Козер (юни 2003). Козер е подгласничка в реалити шоу, подобно на “Кой иска да се омъжи за милионер”. Снимките й в списанието са здраво обработени с Фотошоп и Козер мяза на такава, която ще я забравиш на 10-ата секунда след като си свършил.

Лиса Ринна (май 2009). Пластичната хирургия може да направи чудеса, но това не се случва винаги. Всички се чудят как по дяволите в устата на Лиса влиза каквато и да е храна през толкова много напращял силикон.

Катето Евро (май 2002). Българската следа най-личи. Така както зърната на Катето Евро, които са големи колкото монета левче. В първият брой на българското списание позира Лили Иванова, а във второто – Катето.