Антонио Бандерас в подкрепа на българските деца

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Антонио Бандерас е новото лице на кампанията I Can Too („И аз мога“), за която той разбира благодарение на актрисата Диана Любенова и нейния съпруг, продуцента Лес Уелдън, които също са съпричастни към инициативата. 

Актьорът е поредната знаменитост, заставаща с личния си пример зад посланието: „С тениска I Can Too носиш надежда“. Акт, чрез който той припомня, че навсякъде по света има деца, които не получават необходимата любов и подкрепа – тъжна статистика, която може да бъде променена само и единствено благодарение на човешката съпричастност.

Кампанията I Can Too има за цел да помага на децата със специални нужди и техните семейства. Това се случва чрез създаването и подкрепата на различни детски центрове, разположени в различни точки на територията на страната. 

Настоящата цел на инициативата е откриването на център за деца с аутизъм в Пловдив – проект, който се очаква да бъде завършен догодина.

Дейността на I Can Too е подкрепена от редица популярни родни и чуждестранни знаменитости, лица от сферата на бизнеса, както и стотици доброволци, дошли от цял свят, за да окажат безвъзмездната си помощ на дечицата в нужда.

Вие също може да се включите в инициативата, независимо дали с идеи, контакти, доброволчески труд, материали, или пък като поръчате тениска I Can Too на адрес: [email protected]. И не забравяйте, че съпричастността и взаимопомощта са основните характеристики на думата човечност!

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite във Facebook!