Продават любовното гнездо на Брижит Бардо видяна 948 коментари 0

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Домът, в който френската кино легенда Брижит Бардо живя с третия си съпруг Гюнтер Закс, беше обявен за продажба на цена от 6,1 милиона евро.

Жилището е олицетворение на пищността. То е построено през 1902 г. и се намира в 16-ти район на Париж. Със своите три спални с бани то е идеалното място за любовна афера във френската столица. Къщата е осеяна с мрамор – от подовете до подпорните стени, създавайки усещането за лукс.

Когато времето е хубаво, собственикът на къщата може да седи с часове в красивата вътрешна градина. Но без съмнение жилището се оживява едва с падането на нощта, тъй като разполага с голяма билярдна зала, която със сигурност е видяла много през годините.

Четете още: „Модерната Бардо на плажа“

А черешката на тортата е овална дискотека със стъклен таван, вдъхновена от култовия клуб „При Режин“ в Париж.

Бардо, която се прочу с ролята си в „И Бог създаде жената“, се омъжи за германския милионер Гюнтер Закс през 1966 г. Той я съблазнил, като пуснал стотици червени рози над вилата й на плажа в Сен Тропе от хеликоптера си преди да се гмурне в морето и да изплува на брега.

Четете още: Прическа а ла Бриджит Бардо

Но само три години по-късно любовта им приключва заради множество изневери и от двете страни. Двамата се разведоха през 1969 г., но останаха приятели.

Вижте снимки от разкошния дом в Галерията