Мика Стоичкова изригна срещу Николета

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Дъщерята на Христо Стоичков – Мика, не си спести острите думи по адрес на Николета Лозанова.

Брюнетката изригна срещу екипа на предаването на еротичната моделка и по-конкретно срещу папараците, които по думите на Михаела стоят пред дома й и я дебнат.

„Уважаема госпожо Лозанова тире Божинова, тире Еламеритни, с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност, искам да Ви кажа няколко думи. Виждам, че сте потънала до уши в мисията си да извисите духовното равнище на нацията ни, виждам и, че нацията ни много не се дърпа на това душевно изнасилване“, пише Мика Стоичкова.

„Виждам и папараците Ви пред моя дом всеки ден. Не разбирам обаче, защо трябва да съм тема на вашето “Two thousand and late” предаване? Нито съм „звезда“, нито пък съм звезда. Доста ми е смешно като навън видя папараци, развълнувани от това, че ходя по тротоар. Доста ще е смешно и като го излъчите. Но пък няма да се различава много от останалите ви „папарашки“ видеа от типа на – „Човек се качва в кола“, „Човек говори по телефон“, „Човек стои и мисли“. Мисля, че е време фотографите Ви да се преместят на друг тротоар. В България е пълно със звезди, които работят по тротоарите, подсвиркват и махат палаво на минувачите. По-добре е в познати води да се плува“, заключва футболната щерка.

Думите й бяха посрещнати с положителни отзиви от страна на приятелите й. Те споделиха един през друг, че я подкрепят.