Влез в играта, отговори правилно и спечели козметика от Bioderma

1
Добави коментар
pgp

Играта е активна в петък, а във всички останали дни от седмицата е неактивна.

За да участват в Играта, потребителите трябва да се регистрират еднократно в нея, да се съгласят да получават новини и информация за марката „Биодерма“ по имейл и да отговорят правилно на петъчния въпрос в рамките на 20 секунди. Мерило за времето от 20 секунди са камбанките върху трите възможни отговора, които постепенно изчезват. В случай че отговорят грешно, потребителите получават втори, последен шанс за отговор на същия въпрос, като за целта трябва да поканят трима свои приятели да се включат в Играта.

За регистрация потребителите трябва да попълнят подготвения формуляр и да посочат: име, фамилия, дата на раждане, пълен пощенски адрес, имейл и телефон за връзка. Тази информация е задължителна за участие в Играта и за спечелването на награда. Попълването на данните става еднократно.

Всеки понеделник след съответния петъчен въпрос ще се тегли жребий, в който ще се избират петима победители, отговорили правилно на петъчния въпрос.

Петимата победители в понеделник ще печелят наградата, обявена предварително от „Биодерма“ предходния петък. Наградата ще бъде продуктът, за който се отнася съответния петъчен въпрос.

Краен срок за участие: 08 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.