Ползите за здравето от големия задник

7
Добави коментар
Women
Women

Означава ли това, че Дженифър Лопес кипи от здраве? Според учените – да!

Учените са на мнение, че мазнините в считаната за проблемна зона от много жени водят до намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, диабет и други сериозни болести. Оказва се, че хората с по-развити задни части са склонни да намаляват нивата на холестерола и да произвеждат хормони, които метаболизират захарта.

Ким се гордее с тялото си

Изследователи от Университета в Оксфорд установиха през 2010 година, че така мразените от жените пищни задни части всъщност означават здраве.

Според д-р Робърт Кушнев, професор по медицина, специализиращ в затлъстяването в Чикаго, коремните мазнини са по-лоши от тези в продължението на кръста. Това означава, че мазнините в задните части не вредят на здравето, защото са метаболитно активни. Те разпределят по-малко цитокини, които са свързани с диабета. Освен това мазнините в областта на корема притискат сърцето и пречат на нормалното му функциониране.

Това обаче не е причина да наддавате на килограми, за да бъдете здрави. Тази новина при всички положения е обнадеждаваща за всички жени, които се тормозят от по-големите си дупета. Вместо да се комплексирате заради приликата си с Ким Кардашиян в това отношение, по-добре помислете как да стегнете това “съкровище”. Добре изваяните задни части са мечта за всеки мъж. Никой няма да ви мери обиколките, когато изглеждате стегнати, поддържани и привлекателни. Ето защо е важно да отделяте време за спорт и разходки. 10-минутна кардио тренировка на ден е достатъчна, за да поддържа мускулите ви тонизирани.

Ако харесвате статиите ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

Ползите за здравето от големия задник 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари