Новини от къщата на БИГ БРАДЪР, Бокача спечели благотворителен търг за обеците на Лияна от Биг Брадър – Бижутерия Бокача

1
Добави коментар
delga
delga

19.11.2013 г.

6001 лева беше сумата, която Съквартирантите от VIP Brother 2013 събраха в своя благотворителен търг, на който предложиха за продажба свои много скъпи, любими и сантиментални вещи. Обединени както никога досега, в името на хуманността и доброто у хората, те се включиха в благотворителната кауза с голям ентусиазъм и идеята да помогнат на тези, които имат нужда да им бъде протегната ръка.

       Отборът, който събра най-висока обща стойност от продадените предмети в наддаването на VIP Brother и Prodavalnik.com, беше в състав Лияна, Стойко Сакалиев, Мишо Шамара, Ваня Червенкова и Станка Златева. Те имаха правото да изберат каузата, на която да дарят събраните средства.

       Шампионите в мисията обаче предпочетоха да се консултират с всички останали и за първи път Съквартирантите стигнаха до единодушно решение какво трябва да направят с парите. Те прецениха, че сумата трябва да бъде разделена на три равни части от по 2000 лева всяка. Първата част беше дарена на най-бедния старчески дом в България. Втората част беше предназначена за децата, които са болни от церебрална парализа, а третата част – за бебета с увреждания.

       Певицата Лияна допринесе за благотворителната мисия с 1050 лева, като нейните любими кръгли обеци, които са подарък от детето й, бяха закупени от Bokacha.com.

       Освен със сърдечност и великодушие в благотворителното дело, участието на Лияна във VIP Brother ще бъде запомнено и с нейното неповторимо присъствие. Определяна многократно като „най-красивата жена в Къщата“, тя не се поколеба дори за миг и разкри пред зрителите цялата своя същност – изключителната си чувствителност, емоционалност и нежност. Лияна се превърна в любимка и на Съквартирантите, които я наричаха „детето на Къщата“ и „нежното цвете във VIP Brother”. В продължение на 2 месеца тя достойно се справяше с всички мисии, които й бяха поставени, и не се поколеба пред нито едно от изпитанията в Къщата. Лияна изуми Съквартирантите със своята смелост в мисията, в която срещу нея трябваше да бъдат хвърляни ножове, както и с решителност в името на отбора, когато пожертва част от косата си.

       Преодолявайки общите и личните си битки, певицата показа, че може да бъде естествена, осмели се да се смее, да плаче и да раздава обич. Точно по тази причина Лияна ще остане в историята на предаването като един от най-запомнящите се и емоционални участници!

     Историята продължава … Очаквайте следващите ни новини…

26.10.2013 г.

Скъпи приятели, някои от Вас вече знаят, че неотдавна БИГ БРАДЪР, съвместно с Нова Телевизия и Продавалник, организира благотворителен търг с вещи на звездите-съквартиранти от Къщата. Всеки от тях трябваше да се раздели със скъпа за него вещ и да я предложи по най-добрия начин, като сам напише посланието за продажбата й. Сред дарените вещи присъства трикото на Станка Златева от участието й на Олимпийските игри 2012 в Лондон, както и боксовите ръкавиците на Тервел Пулев с автограф и боксов мач със звездата. Медальон със златно пате предложи пък Стойко Сакалиев. Бижуто е подарък на футболиста от жената, която притежава сърцето му и символизира тяхната любов. Като цяло звездите блеснаха още повече с невероятни сантиментални вещи и показаха съпричастност в името на благотворителната си кауза.          Една от обявите за нас беше много специална. А именнто, тази на нежната и красива Лияна, която се раздели с любимите си кръгли обеци, подарък от най-скъпото и същество – детето й. Ето и какво написа тя: “ТОВА Е МОЯТ КЪСМЕТ – ОБЕЦИ + УЧАСТИЕ ВЪВ ВИДЕО! Те са много важни за мен, защото в деня, в който ги получих, разбрах най-хубавата новина – че съм напълно здрава. Те носят чистата енергия на детето и нека , онзи който ги купи бъде орисан с целият късмет и здраве на света! Притежателят на тези обеци ще бъде заснет в следващия ми видео проект, чиято реализация ще бъде непосредствено след участието ми във VIP BROTHER 2013. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ГОЛЕМИТЕ ВИ СЪРЦА!”

          С огромно удоволствие и чест ви съобщаваме, че Bokacha.com спечели търга за обеците на красивата Лияна. Наддаването беше явно и предизвика голям интерес. Онлайн магазин за бижута Bokacha.com вдигна до 1050 лева, което беше най-щедрата оферта. За нас това беше възможност да покажем съпричастност към нуждаещите се, както и да подкрепим една нежна, подържана и красива дама, каквато е самата Лияна. Очакваме с нетърпение Звездите на Биг Брадър да решат коя благотворителна кауза да подкрепят с набраните средства, а на Лияна пожелаваме успех на финала.

        Скъпи клиенти, Бижутерия Bokacha иска да изкаже едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички Вас, тъй като предоставената сума е част от Вашите поръчки. Щедростта е добродетел, който всеки от нас носи дълбоко в себе си, нека всички ние заедно го изкараме на повърхността. Без Вас това нямаше да бъде възможно. Благодарим Ви, приятели!

Относно съдбата на обеците на красивата Лияна: Bokacha ще ги подари, а на кого може да изкажете предположение и да го споделите на Фейсбук страницата ни ТУК.

Историята продължава … Очаквайте следващите ни новини…