Ей, дете, разкажи ми приказка

1
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

„Ще ти разкажа приказка“ е конкурс, организиран от Дирекция “Култура” на Столична община. Той се провежда за трети път и е част от календара на културните събития на Столична община.

Темата е на конкурса е свободна, а участници могат да бъдат всички деца, които попадат във възрастовите категории 9-12 години и 13-15 години.

Всеки малък автор може да участва с приказка в размер до три печатни страници.

Условието е творбите да бъдат изпратени в пет екземпляра, в запечатан плик. Върху всеки от петте екземпляра е необходимо да се изпишат трите имена, дата на раждане, град, точен адрес, училище и телефон за връзка. Организаторите уверяват, че материали няма да се връщат.  

Наградите са атрактивни: лаптоп за първо място, мобилен телефон за второ и трето. Предвидени са и поощрителни награди – книги.

Награждаването и представянето на сборника с творбите на победителите е предвидено за първите месеци на 2014 г. Крайният срок за предаване на творбите е 15 декември 2013 г., включително, до 17.00 ч., в Деловодството на Дирекция „Култура“ или изпратени по пощата на адрес: София 1000 пл. „Славейков“ №4 Дирекция „Култура“ За конкурса „Ще ти разкажа приказка“

Място на провеждане:
дирекция „Култура“