вКЛЮЧи въображението си и спечели ключове и контакти за цялото си жилище!

1
Добави коментар
pgp

С Merten M-creativ сменяте дизайна на вашите ключове и контакти толкова често, колкото искате. В любимия ви цвят, с любимата ви снимка или картина, която сте нарисували сами. Създайте вашата любима рамка и я сменете толкова пъти, колкото пожелаете – по повод Коледа, по повод детското парти, без повод!

Свалете снимката на ключа, направете своя дизайн и го качете заедно с вашата регистрация до края на месец ноемрви. Можете да изпечатате снимката, да я нарисувате на ръка и сканирате, можете да я обработите в Paint, Photoshop или с друга програма за обработване на изображения.

Жури от Шнайдер Електрик ще разгледа всички подадени проекти, а излъченият победител ще спечели ключове и контакти за цялото си жилище.

С всяка регистрация можете да подадете един дизайн. Броят на допустимите регистрации от един потребител е неограничен. Картинките, които подавате, трябва да бъдат във формат jpg, png или bmp и с рамер до 2 МB.

Краен срок за участие: 30 Ноември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.