Мустафа Ахмедов: Много от студентите са недоволни от окупаторите

1
Добави коментар
bobanac
bobanac

/Поглед.инфо/ Университетът не е поле за политика, а поле за наука, заяви днес в Разград заместник-председателят на младежката организация на ДПС Мустафа Ахмедов по повод на студентските протести.

Той посочи, че „всеки има право на протест, но да протестира там, където му е мястото“.

Ние не мислим, че точно университетът е мястото, където трябва да се правят политически изявления, нека политиката да се прави на жълтите павета, заяви Ахмедов. По думите му много от студентите са недоволни от окупаторите, че им пречат на правото на обучение.

Мустафа Ахмедов, заедно с членовете на ЦОС на МДПС Севгин Хълми и Икмал Джомова присъстваха днес на разширено заседание на общинските председатели на партията в областта и младежката организация. На срещата са обсъждани както организационното състояние на структурите, така и възможностите, които стоят пред младежите.

Помолен да коментира оттеглянето на Христо Бисеров от ДПС и парламента, Ахмедов каза, че този въпрос не е от партийно естество. Това е личен избор на Бисеров и не мисля, че е правилно ние да коментираме личния избор на определена персона, добави зам.-председателят на МДПС.

Във връзка със снощния инцидент в центъра на София, при който мъж бе пребит, Ахмедов заяви, че младежката организация на ДПС осъжда остро всички ксенофобски прояви.

Източник: ПИК

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели