12 дизайна за спални в индустриален стил

14
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

11.11.2013 г.

Индустриалният стил е един типично градски стил, комбиниращ простота и автентичност. Донякъде ексцентричен, той съчетава несходни елементи, но винаги с подчертан стил и очарование. Индустриалният интериор се характеризира с голяма доза практичност, груби текстури и метални елементи. Понякога индустриалният стил приема по-модерен или традиционен характер, но като цяло винаги се изгражда на база сурови или необработени материали. Често срещани при него са бетонните подове и стени, както и оголената тухлена зидария, която служи като перфектен фон. Дървените греди, външните тръби и металните осветителни тела също са едни от типичните акценти на интериорите в индустриален стил. Ако казаното до тук ви е заинтригувало, може да хвърлите едно око на спалните в индустриален стил, които избрахме да ви представим.

Черно-бяла спалня в индустриален стил

Създайте модерна спалня като използвате черно-бяла цветова схема, полиран бетонен под и метални лампи в индустриален стил.

Арт спалня в индустриален стил

Оголените тухлени стени  и тръбите по тавана са омекотени от  килима и мащабните произведения на изкуството.

Сива спалня в индустриален стил

Сивите стени и под са едно наистина смело цветово решение и много подходящ фон за ярката табела на стената зад леглото, в червено, синьо и бяло.

Модерна спалня в индустриален стил

Тази модерна индустриална спалня съчетава метални панели на тавана, стоманен вентилатор, стъклена двойна врата и поразяваща цветова схема.

Минималистична спалня в индустриален стил

Семпла и изчистена спалня – перфектна за тези, които харесват минималистичния стил. Индустриалната лампа окачена на стената е единственият акцент в помещението.

Спалня в индустриален стил с ярки акценти

Ярките акценти в тази индустриална спалня успяват да стоплят студената цветова схема, типична за индустриалния интериор.

Еклектична спалня в индустриален стил

Индустриалният стил е комбиниран с ярки въздействащи произведения на изкуството, както и шарени етно мотиви при възглавничките и килима.

Спалня в индустриален стил с второ ниво

За да се използва максимално пространството в тази спалня, е построена конструкция от дърво и метал, осигуряваща малко работно кътче над леглото.

Футуристична спалня в индустриален стил

Металната арка на тавана и модерните мебели създават футуристична атмосфера в тази индустриална спалня.

Спалня в индустриален стил с винтидж елементи

Таблата на леглото облицована с естествена кожа с цвят на горчица е страхотен акцент в тази индустриална спалня с интересни винтидж находки.

Спалня в индустриален стил с дървени мебели

Дървените мебели и белият таван внасят топлина в студената сива цветова схема на тази спалня в индустриален стил.

Индустриален шик

Високият таван и преобладаващият бял цвят създават усещане за свобода в тази шикозна спалня в индустриален стил.