Казанлък – долината на розите

1
Добави коментар
velina.yuseinova
velina.yuseinova

Знаете, че страната ни е известна навсякъде по света, с едноименната българска роза. Има едно кътче в България, което се нарича Розовата долина. Именно там се отглежда маслодайната българска роза. Този район обхваща Карловската и Казанлъшката котловини. Центърът на розовата долина е град Казанлък. Той се намира на около 194 км от столицата, в посока изток, и на 185 км от Бургас, в посока запад.

В този район, през първия уикенд на месец юни, ежегодно се провежда празник на розата. Тази традиция датира още от 1903 г. Това събитие е известно още като официален празник на градовете Стрелча, Карлово и Казанлък. За празника на розата, в района идват хиляди туристи, за да се запознаят и полюбуват на местната култура, и да се насладят на ароматът на рози, който се носи в региона. Сред тези туристи има и множество чужденци, които пристигат тук специално за това събитие. И ако Вие все още не сте присъствали на празник на розата, може само да съжалявате. Направете го при първа възможност, и ще видите, че ще започнете ежегодно да се завръщате в този район, за да присъствате на дните на маслодайната българска роза.

Не бива да Ви тревожи фактът че не сте от тук. В Казанлък има множество семейни хотели, където може да отседнете. Доведете семейство и приятели, и ги запознайте с културата на хората в Карловско и Казанлъшко, дайте им шанс да се насладят на уникалната българска роза.

Семейните хотели в Казанлък са от различни категории (2, 3, 4 звездни), така че всеки може да избере такъв, според своите възможности. Независимо дали ще резервирате предварително, или пък ще си избирате хотел за настаняване когато дойдете тук, Вие ще намерите такъв, който да е по вкуса и възможностите Ви. Ние обаче Ви съветваме, предварително да осигурите престоя си тук. Защо? Първо, защото ранната резервация винаги излиза по-евтино от такава, направена в последния момент. Второ, защото самите Вие ще се чувствате по-спокойни, като знаете, че нощувките и всичко останало, са предварително осигурени. И трето, няма да Ви се налага да обикаляте града с часове, за да си намерите място за нощувка.

Хотелите в Казанлък предлагат различни оферти за своите гости. И ако сме успели да Ви убедим, че ранната резервация е най-добрият вариант, то сега е моментът да потърсите, изберете и резервирате своя престой в Казанлък. За да направите това, трябва да отворите някоя от интернет търсачките, и да напишете фраза за търсене „семейни хотели в Казанлък”. Ще Ви излязат множество резултати, сред които ще може да разглеждате, сравнявате и избирате оферти на различните хотели. Когато намерите най-подходящата и изгодна за Вас оферта, може да резервирате. По този начин ще сте спокойни, че при посещението Ви в долината на розите всичко нужно Ви е осигурено.

Семейните хотели в Казанлък са много, от различни категории, предлагащи различни условия и оферти. Разгледайте, сравнявайте и избирайте. Спрете се на тази оферта, която е най-добра и изгодна за Вас. Който и хотел да изберете за своя престой в Казанлък, Вие ще бъдете обслужени коректно, любезно и качествено.