Рекламни дисплеи на Nivea в хипермаркетите

1
Добави коментар
mishlence
mishlence

Тези дисплеи на Nivea изглеждат като всички стандартни рекламни дисплеи, които можете да видите в хипермаркетите, но те са използвани само като основа, за да бъдат изградени цели кътове, оформени като уютни стаи. Стаите са част от кампанията „Преоткрий семейния уют с NIVEA” на агенция Publicis Dialog Bulgaria

Как е изработена стаята на Nivea: два от дисплеите служат за основа на арката, която е вход към стаята. Арката е изработена от поликарбонат 5мм. На гърба на двата дисплея са залепени две плоскости от поликарбонат с визии на стилни рафтове с книги, придаващи домашна атмосфера, така че всеки, който седне удобно в къта, да усети посланието на кампанията.  

За стената на стаята е използван гърбът на четири дисплея, подредени един до друг, на които е монтирана плоскост от поликарбонат със специална домашна визия. За килим на стаята е използван винил, на който е напечатана визия с текстура на тъмно син килим с логото на бранда. 

Тези специално изградени кътове, част от кампанията „Преоткрий семейния уют с NIVEA” са разположени в хипермаркетите в седем града в страната. 

Стаята е обзаведена с истински мебели, на които потребителите да седнат, да се снимат и да се почувстват удобно и уютно.

Идея и реализация: Publicis Dialog Bulgaria

Клиент: Байерсдорф България, марка Nivea