Прически за коса на „2 дни“ видяна 7230 коментари 1

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Знаете, има дни, в които просто не остава време да измиете косата си. А трябва да излезете за работа, лекции или среща с приятели във възможно най-приличен вид.

Когато косата ви няма форма, чувствате я леко мръсна и „негодна“ за носене в красива форма, ви предлагаме да експериментирате с най-подходящите за този деликатен случаи прически.

Класическа конска опашка

Най-бързият вариант за прибиране на мръсната коса е връзването ѝ на опашка. Вижте коя височина на опашката ви отива най-много и смело пригладете косата назад, връзвайки я с елегантен ластик.

Кок като на балерина

Много харесваме елегантните и семпли кокове. Те могат да се носят ниско долу на тила или в средата на задната част на главата. Тази прическа е прекрасно решение за всеки повод – ежедневен или вечерен.

Плитка

Лично ние често спасяваме положението с безформената и леко мръсна коса с плитка тип рибена кост. Можете да изберете прическа с две закачливи плитки или пък така популярната напоследък плитка-водопад.

Кокче на върха на главата

Много симпатично и младежко решение за коса, която има нужда от „скриване“. Бъдете старателни в прибирането на косата и приглаждането ѝ назад.