HBO GO е сърфиране през съдържанието

5
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

“Традиционната телевизия е сърфиране през каналите, докато HBO GO е сърфиране през съдържанието”,

казва Янош Зиларди, вице-президент “Дигитални медии” на НВО Европа и създател на приложението за онлайн видео по поръчка. Янош Зиларди представи за първи път стрийминг услугата на HBO пред бизнеса на националната конференция на Българската асоциация на кабелните и комуникационните оператори (БАККО).

Европейското приложение HBO GO се ползва на 3 континента, в 12 страни в Европа, на 11 езика в Азия и от 60 оператора, партньори на HBO. Приложението HBO GO е най-доброто технологично решение за видео по поръчка, отличено с наградата на ежегодния технологичен форум в Амстердам през 2012.

До края на 2013 предстои пускането в употреба на версия 4.0. Сред нововъведенията в нея са възможността за сваляне на съдържание на таблет и телефон (функцията download) и съвместимостта на приложението с Apple TV.

В България HBO GО се предлага от операторите Blizoo, NET1 и Телекабел. Услугата е безплатна за клиентите, като част от HBO пакета.

“Твърдо вярваме в модела на партньорството с операторите и смятаме, че заедно можем да постигнем повече, отколкото всеки поотделно, затова предлагаме HBO GО съвместно с тях, а не директно на потребителите”,

каза Димитър Нойков, мениджър на HBO за България.

“HBO умее да прави филми и да селектира филми, това е нещо, което винаги е движило HBO и затова ние ще продължаваме да правим това, което умеем най-добре.”
Снимки: HBO

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile