Как да си направим, от Зимната Плетена Шапка, УНИКАТ!

12
Добави коментар
si111
si111

Не захвърляйте зимната плетена шапка, като демоде, а направете от нея уникален аксесоар за глава.

    

Вариантите са милиони, в рамките им би се вместил всеки вкус. Виждате, че даже съществуват, такива, с които бихте могли да отидете и на гала вечеря.

Ще ви предложим само някои от материалите, с които да направите от старата плетена шапка, шик-аксесоар.

Единствена стара красива обеца, колие, забравено в кутията за бижута. Красивата тока от протъркания колан, брошката на баба. Разровете старите ракли и ще откриете, прекрасни дантели, плетени на една кука, вижте какво може да се измисли с тях, плюс малко перли. Един ръчен часовник, който отдавна не работи. Отстранете каишките му, нагласете го на часа, който ви е любим и го пришийте към шапката.

Вижте тук стъпка по стъпка, изработката на една идея.

  

 

Мъниста, пеперуди, дантели,  ширити, цветя, пера, калинки, катарами, панделки, копчета, емблеми, пухчета от кожа, като ленти или помпони. Ето още една идея в ход.

 

 

Ръчно направени помпони, от прежда в контрастен цвят. Разположени отпред, от страни или по цялото протежение на шапката. Може да зашием помпона на върха, от горе в двете страни, като ушички или отстрани в долната част, във вид на ушанка.

Както вече отбелязахме, вариантите са милиони и хич не са за изпускане. С изработката на тази шапка ще си доставите удоволствие и ще подчертаете вашата индивидуалност.

 

 

 

Това клипче ще ви даде още теми за вдъхновение: 

В галерията има още идеи.

 

Как да си направим, от Зимната Плетена Шапка, УНИКАТ! 5.00/5 (100.00%) 2 votes