Мартина на Слави наложи забрана в „Магаданс”

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Гаджето на Слави Трифонов наложи забрана на колежките си от „Магаданс”.Откакто Мартина Огнянова се изявява като шефка на балета, думите й са заповед за останалите момичета. Хореографията обаче далеч не е единственото, в което Мартина си позволява да налага волята си.

Само преди няколко месеца красавицата наложила тотална забрана на колежките си. Пред изумените им погледи любимата на Слави Трифонов обявила, че не иска да вижда нито една жена в балета с цвят на косата като нейния. Това е и причината Мартина Огнянова да бъде единствената светлоруса танцьорка в „Магаданс”, разкриват колежките й.

„Мартина държи да бъде уникална и да се различава от останалите”, коментират пред „Пик” нейни колежки, допълвайки, че само за фризурите на годеницата си Слави Трифонов ръси по два бона на месец. За разлика от балерините, които преди ефир се задоволявали с услугите на коафьорите в шоуто, Мартина не искала и да чуе за тях. Всяка сутрин блондинката прекарвала по няколко часа в салона на Мая Илиева, където си тръгвала с прически за по 100 лева. „Ежедневно е с нова визия, а само прическите й струват повече от месечните ни заплати”, коментират от балета.