Русата Златка и Лияна се хванаха за гушите във VIP Brother

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Дни преди финала на VIP Brother напрежението расте. Освен скандала, който се развихри около вота за Ваня Червенкова, съквартирантите са в очакване и на друга война в къщата. На „ринга” официално се качиха две от най-красивите жени в шоуто – Лияна и Златка Райкова, а причината е Георги Валентинов.

От няколко дни плеймейтката е вдигнала мерника на Лияна, която не пропуска удобен случай да завърти сочни форми около ММА боеца. В продължение на дни Русата Златка понасяше стоически „дефилетата”, които Лияна правеше с късите си панталонки около Георги. Чашата на търпението й обаче преля, когато изпълнителката направи комплимент на ММА боеца, а след това поиска да пипне мускулите му, докато тренираше във фитнес залата. Малко по-късно мадокът разказа на любимата си за случката, а Златка Райкова побесня.

„Нали знаете кои жени имат нужда да го вдигат на всички мъже”, не можа да скрие гнева си Русата Златка, която осъди поведението на Лияна. От своя страна пък изпълнителката на „Ох, ох” не видя нищи скандално и дори се зачуди защо плеймейтката реагира по този начин. „Нищо не съм направила”, оправда се пред Мира Радева Лияна.

Зрителите обаче подозират, че много скоро Златка Райкова ще се развихри и дни преди финала може да станем свидетели на женски бой в къщата, пише агенция „Пик”. На този етап е ясно единствено, че Лияна напуска шоуто в събота. А дали Големият брат да намери достойна заместничка на Лияна в Big Brother All Stars, предстои да разберем…