Всеки обича истории. Добре дошли в историите на Airbnb – Airbnb Stories

15
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Airbnb е една изключително интересна компания. Започнала като малка идея през 2008 година, днес тя ще ти помогне да намериш къде да преспиш в 192 държави по света. Имаш на разположение сайт и мобилни приложения. Намираш къща или апартамент (можеш да попаднеш и на наистина впечатляващи предложения), запознавате се с домакина и намирате обща приказка. Да, Airbnb е нещо като Booking.com, но много по-лично – всъщност спиш в домовете на хора, които в момента не живеят в тях например. Да, може да се каже, че концепцията е близка до Couchsurfing.

Airbnb е общност, в която членуват, от една страна, гостоприемни и предприемчиви хора, решили да отдават под наем за кратки срокове къщите, апартаментите и стаите си, и пътешественици, от друга. Това, което ги обединява, са именно историите. Затова и Airbnb Stories е брилянтно начинание. Там ще намерите видео историите и на двата типа потребителите на Airbnb. И точно тези истории вероятно ще ви накарат да станете част от общността.

Приятно разглеждане!

Снимка: Airbnb

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Запален по маркетинга и привърженик на северната школа. Завършил „Международен маркетинг и бранд мениджмънт“ в Лунд, Швеция, погледнал на социалните мрежи и новите технологии от кулата на банкирането, днес създава още повече реална стойност чрез дигиталните технологии в дигиталната агенция Next-DC.