Дамско и детско боди 02 морско синьо

1
Добави коментар
pensiluet
pensiluet

Детско и дамско боди за балет, репетиции, художествена гимнастика и ежедневна употреба и танци с ръкав морско Синьо е изработено от лъскав плат трико – Полиамид/ликра.Детско – дамско боди за балет е използва от деца танцуващи балет.Пен силует е производител на бодита за балет, репетиции и танци.

Продуктът може да се изработи и произведе според желанието на всеки клиент – цена, материали и цветове.

За цени на едро и оферти – изберете размери, количество, след това в количка кликнете (Добави/Промени данни за фактура) и кликнете отметката (Желая оферта за продуктите).

Гаранции и начини на експоатация:ИнформацияМаже да се използва автоматично пране в пералня. ИнформацияПрепоръчително е дрехата да се пере на ръка.ИнформацияТемпературата на пране трябва да е не повече от 30 градуса.ИнформацияНе използвайте белина.ИнформацияГладете при температура 110 градуса.ПрепоръчителноСамо професионално химическо чистене.   Не важи, ако продуктът се изработи от други материали.

Tags:

 балетно боди   боди   боди за балет   боди с дълъг ръкав   боди светло синьо   боди синьо   детско и дамско боди   облекло за танц   Светло синьо   синьо