Изискани обувки за вашия сватбен ден » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Обувката е важна част от всяка една визия, а сватбеният ден е изключително специален, затова изборът на обувки е от голямо значение, особено за булките. От една страна е необходимо да подберете модел, който ще завърши концептуално роклята и другите аксесоари, но от друга – не трябва да пренебрегвате фактора удобство, защото този ден е динамичен и ще прекарате много време на крак.

Според наше мнение често обувките, които бъдещите булки могат да открият в сватбените магазини, не са особено атрактивни и често изглеждат доста старомодно като дизайн. Затова днес решихме да сме в помощ на дамите, на които им предстои този важен ден.

Всички тях бихме искали да посъветваме да бъдат смели. Търсете модели с интересен дизайн, особено, ако роклята ви е с по-къса дължина и погледите ще са насочени към краката ви.

Не е задължително да се спирате единствено на класическия вариант в бял цвят. Възможностите за визията ви са безброй и могат да бъдат повлияни от колоритната концепция на цялото тържество или да заложите на актуалните металически модели, в тон с бижутата.

Опитайте и вариант с друг цвят, който може да кореспондира с панделата на роклята ви или друг цветен елемент – примерно вратовръзката или папионката на младоженеца. Супер ефектни са и рокли с детайли от черна дантела или тъмна сатенена пандела, затова може да акцентирате с обувки, в които присъства черния цвят.

Нашите модни предложения са от онлайн магазините: boohoo.com, newlook.com и my-wardrobe.com.

Автор: Делица Цонева