Моника Валериева удари на камък в Парламента

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Дебютът на Моника Валериева като парламентарен репортер завърши с пълен провал. Няколко минути след като окупира коридорите на Народното събрание, моделката бе помолена да напусне сградата, а на излизане красавицата се закани, че отново ще „атакува” народните представители, видя LifeStyleBG.com.

За първата си репортерска рубрика за „Горещо” Моника Валериева бе заложила на предизвикателен тоалет с огромно деколте, а въпросите й меко казано, шокираха всички наоколо. „Женен ли сте”?, „Изневерявате ли на жена си” и „Колко често правите любов” бяха запитванията, които сочената за любовница на Валери Божинов отправяше към депутатите, на които дори не знаеше имената.

И докато народните представители я гледаха с  недоумяващ поглед, то журналистът Сашо Диков видимо се забавляваше от начина, по който Моника води интервютата. „Това не е като някои други работи, трябва да си по-нахална”, посъветва я Диков и Моника Валериева догони Вежди Рашидов, за да му зададе екзистенциалния въпрос колко често прави любов.

Не с подобен успех обаче се увенча интервюто й с Цветан Цветанов, който я „отряза” още преди да го е попитала каквото и да било. „Не е времето за весели въпроси”, отвърна Цветанов и побърза да се оттегли. За огромно разочарование на топ репортерката на „Горещо”, в сградата на Народното събрание липсваше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Искам Бойко…”, обяви пред камерите Моника Валериева и допълни, че е получила уверението на един от депутатите, че следващият път лично ще й съдейства за среща с бившия премиер.