ГОРЕЩО: С какво лошите момчета привличат жените

1
Добави коментар
autotim.sport
autotim.sport

Защо много жени загърбват логиката и избират бунтаря пред доброто момче?
Чудили ли сте се защо типажът „лошо момче“ винаги постига зашеметяващ успех сред жените? Подобен сюжет се развива не само във филмите, но и в реалността. Истината е, че много жени загърбват логиката и избират да бъдат с бунтаря и непокорния, вместо с доброто и мило момче.

Какво обаче привлича жените толкова силно към неподходящите мъже? Образът на лошото момче е комбинация от самонадеяност, прибързаност, секси визия (в повечето случаи) и неспазване на нормите. Лошото момче живее на ръба, държи се грубо и не му пука за никого. Въпреки това на много жени им пука за него. На какво се дължи този парадокс?

1. Лошото момче е уверено в себе си. Точно така. Лошото момче е достатъчно уверено, за да си позволява да се държи по начина, по който го прави. Този тип мъже не се чувстват уверени само около приятелите си – те се държат на положение, докато си поръчват в бара, докато пазаруват или пък разговарят с красива жена. Няма две мнения – дамите наистина си падат по увереността в един мъж, бил той и лошо момче.

2. Лошото момче е безразлично. На него просто не му пука. Те могат да бъдат с жената или да я оставят. Това е една от причините, поради които се справят добре с нежния пол. Ако една жена каже „не“, лошото момче няма да се впечатли, нито пък натъжи. Този тип мъже ще преминат към следващия обект и ще го направят със същия ентусиазъм и желание.

3. Лошото момче е вълнуващо и приключенски настроено. Задайте си въпроса: „Кога за последно направих нещо диво?“. Ако се опитвате да откриете случка, подходяща за отговор, значи определено не сте от лошите момчета/момичета. Вълнуващите мъже са тези, които правят луди работи, които изненадват жените с неочаквани неща – това се харесва на дамите. Тръпката от неизвестното провокира интереса на нежния пол.
4. Лошото момче е предизвикателно и загадъчно. Жените не си падат по мъже, които са им в кърпа вързани. Противно на очакванията и на логиката, дивото у дамите ги кара да предпочитат загадката пред сигурността. Именно „стоенето на тръни“ кара жените да са привлечени толкова силно от предизвикателното лошо момче.

5. Лошото момче е много мъжествено. Мъжествеността му не се изразява само в добра физика, а в излъчване и поведение – увереност, безразличие и контрол. Това не означава, че лошото момче контролира жените, по-скоро те се поддават на неговото влияние. Този тип мъже просто много добре знаят как да получат това, което искат. Те говорят ясно и уверено, гледат в очите, страстни са и знаят как да се държат с жената.

6. Лошото момче дава на жените чувство за сила. Илюзията за контрол често е по-силна от самия контрол. Самият факт, че една жена е с лошо момче, чиито характеристики са много внушаващи, я карат да се чувства така, сякаш и тя самата има тази всемогъща сила.

7. Лошото момче знае как да се държи с жените. Ако този тип мъже не бяха уверени, те нямаше да са като магнит за нежния пол. Те не се стесняват и не смятат, че дадена цел (женски обект) е прекалено висока цел. Колко от другите „нормални“ мъже са се отказвали от определена жена, смятайки че по някакъв начин не я заслужават? Лошото момче не се интересува от подобен тип стереотипи. То посреща предизвикателството, живее далече от консервативното и има много магнетичен език. Лошото момче знае да използва комплиментите така, че жената да се почувства сякаш е единствената в света.