Спечелете страхотни награди от филма „Игрите на глада: Възпламеняване“

1
Добави коментар
pgp

Слушателите и зрителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта на Радио и Телевизия Сити, която включва: – малко име и фамилия на участника; – възраст на участника; – град и телефон за връзка с участника; – имейл на участника – Отговор на въпроса, свързан с филма.

Всеки ден в периода на промоцията на сайта на Радио и Телевизия Сити www.city.bg е позициониран трейлърът към филма и различен въпрос, свързан с филма. След като го изгледат, участниците в играта трябва да отоговорят на въпроса, свързан с филма, публикуван в този ден и да се регистрират за участие.

Регистрацията за участие е напълно безплатна. Участниците могат да попълват формата неограничен брой пъти. Един участник може да бъде изтеглен само веднъж и само за една награда независимо колко пъти се е регистрирал за участие.

При правилен отговор на въпроса участниците могат да участват в томбола за една от наградите от филма.

Награди: 6 броя комплекти брошка на сойка-присмехулка+единичен билет за филма 4 броя комплекти брандирана тениска+брандиран медальон 1 брандирана чанта 1 брандирана алуминиева бутилка 1 браднирани слушалки 1 брандирана магическа термочаша

Изтегленият печеливш в Промоцията ще получи обаждане от Организатора, на предоставения от него телефон при регистрацията. В случай, че е спечелил предметна награда от филма, спечелилият ще е необходимо да посети офиса на Communicorp Group в срок до пет работни дни, за да получи наградата си лично. В случай, че наградата на печелившия е двоен билет за филма, той ще го получи в срок и по начин, който ще се уточни в последствие в кореспонденцията между Организаторите и печелившите.

Краен срок за участие: 22 Ноември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.