Въздушна фотография и видео заснемане Варна, Русе, Велико Търново | Професионално заснемане на видео и снимки от…

0
Добави коментар
Aerofilms
Aerofilms

Начало

Аерофилмс ЕООД е една от първите в България фирми в областта на въздушната фотография и въздушното видео заснемане, чрез безпилотни летящи платформи.

Използвайки последните технологии в областта, Aerofilms.bg ви дава възможността за уникална перспектива и заснемане на обекти и събития, по начин по който до сега беше немислимо или трудно осъществимо. Разполагаме с различни видове дронове (хеликам) – квадракоптер и хексакоптер, използващи камерите Sony Nex 7 и GoPro Hero3+ Black Edition, способни да заснемат видео и снимки с перфектно качество, от различна височина и ъгли.

 

Професионално въздушно заснемане с платформа DJI S900

Полетът на дрона може да се наблюдава на екран на земята, който предава картината заснемана от камерата в реално време. Тази система наричана FPV (First Person View) дава възможност за по-добро и точно въздушно заснемане, както в близък план, например при заснемането на сгради, така и за по-височинно заснемане.

Снимките и видеото от полета се записват на SD карта и са достъпни за по-нататъшна обработка. Резултата от заснемането се предоставя на клиента на цифров носител.

Нашето оборудване е напълно безвредно за природата, като също така е високо ефективен и ефикасен метод за въздушна фотография и въздушно заснемане премахващо необходимостта и риска от работа на височина.

Това комбинирано с изключителната мобилност на техниката, ни позволява и да спестим значителни средства на вашият проект.

За цени и запитване за оферта за заснемане, моля използвайте формата за контакти или ни пишете на e-mail: [email protected]