Новото лекарство Видатокс срещу рак от Куба

2
Добави коментар
stoqn40to
stoqn40to

Новото лекарство Видатокс срещу рак от Куба

November 15th, 2013
No Comments

Чух за лекарството Видатокс, което миналият месец е било официално презентирано в кубинското посолство, в присъствието на много лекари, онкоболни, Елена Банова от „Неогенезис“, Светльо Кантарджиев и други.

Дело е на кубинската фармацевтичната компания Лабиофам, чиито директор е  д-р Хосе Антонио Фрага Кастро – племенник на прочутия диктатор. Основната съставка в лекарство от скорпион, обитаващ единствено островната държава. През последните години лекът става световноизвестен с резултатите, които дава при борба с повечето видове рак. От тогава хиляди започват да се тълпят всеки месец пред представителството на Лабиофам в Куба, за да се сдобият с животоспасяващото лекарство. Доскоро името му е било Ескозул или Ескозин, но е било променено на Видатокс, след като в много държави са започнали да се произвеждат ментета, твърдящи, че съдържат в себе си отровата, а този вид скорпион обитава единствено Куба.

Аз също имам близки, които се лекуват от най-страшната болест и бих се радвала ако някой от читателите може да сподели някакъв опит с Видатокс. Знаете, в днешно време има прекалено много лекове, и е добре преди да се предприеме каквото и да било опциите внимателно да се проучват, за да не се прахосват напразно ценни ресурси. Иначе в нета има множество научни изследвания, доказващи ефективността на препарата в голяма част от случаите, при които е прилаган.  Дано наистина е толкова успешен.

Google+ Comments

You can leave a response, or trackback from your own site.