44-годишната Хелена засенчи русалките на плажа (СНИМКИ)

11
Добави коментар
Women
Women

Хелена Кристенсен изглежда впечатляващо на 44 години

Хелена Кристенсен изглежда още по-привлекателна и от бурната си кариера през 90-те години. Дългокраката хубавица се превърна във водеща атракция на плажа в Маями. Тя засенчи останалите хубавици в бански от собствената й колекция.

Невероятната Хелена

Супермоделът показа невероятна физика в тъмно син бански с бели флорални апликации, докато се забавляваше на морския бряг. 44-годишната модна икона на 90-те години изглежда здрава, уверена и тонизирана, вероятно заради връзката си с 10 години по-младия музиканта Пол Бенкс.

Хелена Кристенсен има 12-годишен син от брака си с актьора Нормън Ридус, с които приключиха интимните си отношения преди десетина години. “Опитайте се да ядете по-малко от храните, които знаете, че ще ви направят подути и отпуснати. Преди да отидете на плаж, започнете разтоварваща диета за няколко дни. Купете си модерен бански и покажете какво сте постигнали”, съветва Хелена останалите жени.

Хелена се застъпва и за колегите си знаменитости, станали обект на критика заради килограмите и външния си вид. “И те са хора! Понякога не изглежда като звезди, но не можем да ги виним за това”, възмущава се 44-годишната моделка.

Ако харесвате сайта ни, присъединете се към Womens.bg във Фейсбук!

44-годишната Хелена засенчи русалките на плажа (СНИМКИ) 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Like this:

Like Зареждане…

Коментирай

Коментари