най-големият круизен кораб в света – тема за Светът – Idi.bg

21
Добави коментар
agent049
agent049

Това е най-големият круизен кораб, строен някога за европейска круизна компания. С дължина по-голяма от височината на Айфеловата кула, MSC FANTASIA разполага с 27 хиляди кв. м. обща част с огромен СПА център за релаксация, 4 басейна и 12 джакузита, повече барове и кафенета от всеки друг кораб на компанията, изключителен бляскав театър, където всяка вечер за доброто настроение на гостите  се грижат талантливи аниматори и известни артисти. Палубите се свързват от 25 асансьора, сред които 2 панорамни, готови да отведат всеки на едно необикновено „приключение”.

За вечеря можете да изберете някой от шестте ресторанта и да се насладите на изключително разнообразна, тематична и изтънчена кухня. Но разбира се фантазията нямаше да бъде пълна без мини Аква Парк – истинско забавление през деня и истинска идилия вечер под звездите, когато десетки малки фонтанчета изригват в една феерия от водни облаци и пяна, тиха музика и множество преливащи се цветове. Освен всичко това MSC FANTASIA отваря нова страница, превръщайки се в първия кораб с ексклузивна VIP зона, състояща се изключително от луксозни апартаменти със собствена рецепция, бар, солариум, джакузита, два малки хидро-масажни басейна, и разбира се трети басейн – под стъклен купол. Тук, заобиколени от орехово дърво и алкантара, ВИП пасажерите ще могат да се насладят на малко уединение, както и на професионалното обслужване на частен иконом, който ще се грижи за всичко – от настаняването до подсигуряването на специалитети, редки пури и ликьори, и от специфичните индивидуални екскурзии до организацията на частни партита.

MSC FANTASIA е проектирана така, че напълно отговаря на изискванията за зимни круизи пътешествия в Средиземноморието. В покрития басейн с плъзгащ се покрив можете да се отпуснете и да се насладите на своята почивка дори и в най-мразовитото време. Освен това на борда ще откриете и други иновации – симулатор на Формула 1, където да изпитате своите умения и да почувствате тръпката на екстремните скорости, и интерактивно 4D кино, предлагащо специално подбрана колекция от най-нови прожекции. Да, определено на подобно пътуване няма как да скучаете!

За първи път всички гости на борда  имат удоволствието да вървят по кристален Сваровски под, а за любителите на звездите и астрологията, или просто за романтиците ще е достатъчен един поглед нагоре към прозрачния купол, разкриващ магичната картина на греещото в малки и далечни светлинки небе.

MSC FANTASIA е истинско произведение на италианския дизайн. Това личи от всичко, което Ви заобикаля, от всичко, което видите или до което се докоснете на борда. Можете да започнете това приключение за сетивата прекрачвайки прага на кафе-бар Il Cappuccino. Посреща Ви малката колекция от старинни кафе-машини, умело подбрани и подредени така, че неусетно да пренесат вниманието на посетителя към специфичната атмосфера, създадена от сякаш излетите от шоколад стени и мебелите – атмосфера, която почти обърква възприятията, а реалността се превръща във фантазия с фин какаов сладък вкус. Подборът на обзавеждането, на материите, на аксесоарите и малките детайли е оригинален, и същевременно уникален. Всички елементи от най-големите до най-малките са вплетени и следват единна концепцията за изтънченост и удобство, концепция без компромис по отношение на качеството. Резултатът е едно хармонично преливане на пространствата – едновременно просторни и уединени.

С MSC FANTASIA круизната компания поднася на своите клиенти един истински шедьовър, пет-звезден лукс, перфектен микс от съвременни технологии, италиански стил и елегантност, и едно изключително обслужване, превърнало се отдавна в запазена марка на MSC.

След 3 години и с усилията и личната ангажираност на повече от 4 хиляди души MSC FANTASIA вече е реалност – плаващ курорт от ново поколение, които ще ви отведе на мечтано и незабравимо пътешествие!

рейтинг:

 
1
2
3
4
5

прочетен: 7499 пъти
(0) коментара

Съобщи за нередност