Лео Меси пред TV7: Бербатов няма да дойде в Барса

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Нищожна е вероятността българският футболист Димитър Бербатов да премине от Фулъм в Барселона. Това разкри специално за TV7 голямата звезда на каталунците Лионел Меси. В началото на седмицата испанската преса съобщи, че треньорът на Барса Тата Мартино има интерес към Бербатов. Меси пък даде интервюто си за TV7 на церемонията по връчването на „Златната обувка“ за най-резултатен играч в Европа, награда, която той спечели за трети път в кариерата си.

„Не съм чувал дори името му да се свързва с Барселона. Наистина – той е добър играч, има опит в голям отбор. Не ми е работа да се бъркам в делата на ръководството, но си мисля, че е невъзможно Димитър да дойде на „Ноу Камп“, каза Меси.

Аржентинецът сподели още пред камерата на TV7, че е изключително щастлив от факта, че му предстои отново да играе за страната си на световно първенство.

„Разполагаме с много време дотогава, което ще ни помогне да изчистим някои грешки в играта си. Надявам се да постигнем нещо наистина голямо на Мондиала“, пожела си Меси.

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков, който връчи отличието на Меси, пък разкри за TV7, че е на кадем на аржентинеца.

„Неслучайно Лео искаше точно аз да му връча наградата. През 2010 г. пак аз му я дадох и Барса стана шампион“, каза Ицо.