70 врачки в черен списък

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Черен списък с врачки и ясновидци пуснаха БГ мамите в нета. В него фигурират повече от 70 имена, като всички гадатели са събирани от други форуми. Срещу всеки ясновидец присъства и джиесемът му, с който се е рекламирал в нета. Десетки са коментарите на нашенки, които се опарили от една или повече врачки. В листата могат да се добавят нови имена, тъй като списъкът е под формата на анкета, съобщава “Телеграф”. Тя е за това “от кои врачове сте недоволни”. Така събралите най-много гласове остават в черния списък, а тези с 0 гласа просто ще бъдат изключени.

Под листата има коментари на потребителки, които непрекъснато добавят нови имена в списъка. Интересно е, че срещу всеки ясновидец присъства и джиесемът му, с който се е рекламирал в нета. Десетки са коментарите на нашенки, които са се опарили от една или повече родни врачки. Така например млада жена се скарала с мъжа си и се разделили с него. Веднага писала есемес на една от многото ясновидки, рекламиращи се в интернет. Магьосницата й предрекла, че до 10 дни отново ще се съберат. Не познала и затова жената пак писала. Тогава получила нов отговор, че сдобряването ще е след още 20 дни. Но и тогава нищо не се случило. Друга потребителка пък получила гадание, че не трябва да търси повече работа, защото ще получи ново предложение само до няколко дни. Срокът обаче така и не се сбъднал и жената останала разочарована.

Преди време и родната църква бе подела кампания против врачовете у нас, като ги събираше също в списък, тъй като православието приема магията и гаданието за голям грях. Тогава сливенският свещеник Силвестър Янакиев стана известен с това, че заедно с други духовници започна да събира имената на менте ясновидците и всякакви врачове в специалната листа. До преди година в списъка му имаше около 100 имена.

“В момента никой не се интересува от душите на хората”, коментира роден монах, който също е запознат с въпросния списък с врачки. По думите му висшият клир се интересува само от ръководните позиции и забравял за това в какво положение се намират миряните, които всеки ден встъпват в грях, като посещават въпросните ясновидци./БЛИЦ