Зареди с настоение приятелите си за предстоящите зимни дни и може да спечелиш пълнозърнеста награда!

0
Добави коментар
pgp

Наградата, която може да бъде спечелени при участие в Играта, е 1 брой кутия зърнени десерти с марка NESTLÉ® Fitness® по избор на печелившия (в това число: NESTLÉ® Fitness® шоколад с вкус на лешник, NESTLÉ® Fitness® ягоди и NESTLÉ® Fitness® шоколад).

Всяка седмица на лотариен принцип ще бъдат изтегляни 10 печеливши участници.

Печелившите ще бъдат изтеглени съответно на дати: 25.11.2013, 02.12.2013, 09.12.2013 и 16.12.2013

Броят награди, които ще бъдат раздадени през периода на Играта, са 40 кутии зърнени десерти NESTLÉ® Fitness® за целия период.

Участието в играта „Обичай това, което те кара да се чувстваш прекрасно!” не е обвързано със закупуването на продукт NESTLÉ® Fitness®.

За да се включи в играта, участникът попълва регистрационна форма, в която трябва да се посочи телефон, имейл и адрес за обратна връзка. Отделно от това участникът дава съгласието си чрез приложението да бъдат изтеглени автоматично данни, налични в профила на участника във Facebook.

След като участникът е дал доброволно съгласието си приложението да използва лични данни, участникът започва Играта. Тя се състои от следните стъпки: • Стъпка 1: Ако участникът не е фен на страницата на NESTLÉ® Fitness® Bulgaria, трябва да „хареса” страницата, за да се включи в играта. • Стъпка 2: „Открий полезните съставки на зърнени десерти NESTLÉ® Fitness®“. В тази фаза участникът трябва да постави чрез влачене всяка една от цветните иконки на правилното място, за да изпълни с цветове зърненото десертче. • Стъпка 3: След като е оцветил десертчето, трябва да избере своя любим NESTLÉ® Fitness® десерт и в случай че спечели, ще получи цяла кутия от него. • Стъпка 4: След като избере своя любим NESTLÉ® Fitness® десерт, участникът вижда и бутон „Покани приятел“. Участникът трябва да избере 5-ма свои приятели във Facebook и да сподели приложението с тях. • Стъпка 5: След като покани 5-ма свои приятели, пред участника се появява поле за регистрация. Участникът е длъжен да въведе валиден мобилен телефон във формата за регистрация, която му гарантира участие в лотария за разпределение на наградите. • Участникът е длъжен да натисне бутон „Съгласен съм с правилата на апликацията“. • В края на всяка седмица, участникът, преминал през всички фази на Играта, участва в томбола за наградите – 1 от 10 кутии зърнени десерти NESTLÉ® Fitness®.

Няма ограничение за броя участия в играта. Потребителят попълва форма за регистрация само веднъж. При всяко следващо участие трябва да кани по петима нови приятели. Победители от предходната седмица, могат да бъдат отново включени в томболата за следващата игра, само ако изиграят играта отново. След теглене на печелившите, всяка седмица регистрациите се нулират – за да участва за томболата за следващата седмица.

Повечето участия увеличават шанса на участника да спечели награда от лотарията.

Краен срок за участие: 15 Декември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.