“Фейсбук“ се присмива на Цветелина Бориславова

17
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Участието на Цветелина Бориславова в предаването „Всяка неделя“ днес предизвика вълна от иронични коментари в социалната мрежа „Фейсбук“. Появата на банкерката в любимата на ГЕРБ и Бойко Борисов Нова телевизия целеше да излъска имиджа й, който пострада сериозно през последната седмица, след като ДНСК нареди събарянето на незаконния й лифт в курорта „Пампорово“. Бориславова се обяви за жертва на новата власт. Богатството си пък тя натрупала сама, благодарение на качествата и труда си.

Публикуваме част от коментарите в мрежата. Очевидно е, че тепърва медийната й изява ще бъде обект на анализи и коментари.

Иван Бакалов, жуналист и издател на e-vestnik: „Цветелина Бориславова повтори пред Кеворкян, че била в светлата част на прехода. И докато говори, още се вижда под дясното й око белегът от взрива на джипа й през 1998 г. Да припомням тук, че е била съдружник с Пашата в онази фирма, която уличиха в нелегално производство на цигари, да припомням за операцията с компенсаторките и т. н., няма смисъл. Разделила се била с Бойко преди да стане премиер. Ама ходеше по предизборни събрания на ГЕРБ, куклата, и цъфна на пресконференцията в НДК щастлива като премиерша. Ама няма кой да я попита. Процедурата по изпиране на образа й е ще постигне частичен успех. “Всяка неделя” пере най-добре. И тази кукла е член на Трилатералната комисия, заедно с президента Петър Стоянов.

Иво Инджов, политолог: “Цветелина Бориславова пред Кеворкян: цялата в бяло! Бойко го няма в студиото, но и той е целият е в бяло. “Всяка неделя пере най-добре”, казва Иван Бакалов и е прав.”

Веселина Томова от Afera.bg пише в типичен стил: „АНГЕЛЪТ НЕБЕСЕН” БОРИСЛАВОВА: НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА, ЧЕ ЗА ТАКЪВ НОРМАЛЕН БИЗНЕСМЕН КАТО МЕН ЩЕ ПРАВЯТ ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ НАЗАД!”

Христо Комарницки, карикатурист: “Агент Димитър изпира най-добре! Леля Мария ряпа да яде.” Той не споменава име, но е очевидно, че става въпрос за Кеворк Кеворкян, чието агентурно име от ДС е Димитър.

Полина Паунова: “Ох, Цветелина Бориславова се нагледала на злоупотреба с връзки с хора във властта. Затова и занемарила бизнеса си, жертвала го, видиш ли, заради премиерстването на своя бивш партньор Бойко Борисов. Искам да се прострелям моментално.”

Маргарита Дойчинова: „Щом сте се разделили преди Бойко Борисов да стане премиер, защо излъгахте избирателите му и всички българи, като се появихте заедно в нощта след изборите? Кога казвате истината?“