Пуснаха черен списък с 94 ясновидци – мошеници

0
Добави коментар
TORNADO1
TORNADO1

Черен списък с 94 врачки, гадателки  и ясновидци пуснаха в интернет потребителки от сайта БГ мама.

В него фигурират имена на известни „екстрасенси“, които имат собствени предавания по кабелни телевизии и чрез импулсни телефони облъчват и прибират парите на лековерни зрители. В списъка са публикувани имената и телефоните им, под формата на анкета им се слагат оценки.

Всеки потребител, който е имал вземане – даване с шарлатаните оценката си и споделя  личен опит защо го прави.

Във форума споделени както дребни измами, така и огромни мошеничества. Дама, която врачувала по високоимпулсен телефон, измамила доверчиви жени, които си търсели работа. Всеки ден те й се обаждали да питат удобно ли е днес да идат на трудовата борса, но тя им отговаряла, че времето не е подходящо и да звънят по-често, за да види кога ще съвпаднат за тях звездите. Така навъртала импулси, а безработните натрупали космически сметки.

Друга пък била специализирана в изневери и разделени двойки. Тя държала с часове отчаяни жени на телефона и им обещавала, че съпрузите им ще се върнат. Даваше ми ту десет, ту двадесет дни срок, че съпругът ми ще се прибере при мен, а него вече цяла година го няма, написа с горчивина разярена жена с две деца. От същата врачка изпищяха още десетина дами, които имат проблеми в брака.

Трета мошеничка пък била с „тясна специализация“ по разваляне на магии. Жертви разказват потресаващи истории. На всички тя казала, че имат направена магия и ако не бъде развалена бързо, семейството им ще се разпадне и ще бъдат нападнати от болести и нещастия. За целта всяка дама, обект на магия, трябвало да изпрати 150 лева до поискване в пощата в Габрово. В отговор получавала в плик няколко изрязани от хартия триъгълника и кръгчета, които трябвало да постави на определено място вкъщи. Проблемите обаче продължавали и жената отново звънвала на врачката. Тя казвала, че магията е много силна и трябва да се направи много по-скъпа процедура. Втората струвала 250 лева и потърпевшите получавали в замяна шишенце с течност, с която трябвало да напръскат цялата къща. Третият „амулет“ вече струвал 500 лева, докато клиентките оставали без пари.

Споделен беше случай и с друга врачка, която действа на същия принцип – пари до поискване. А след това сама звъни на клиентите си и иска огромни суми, понеже „видяла“, че им е направена втора магия, която застрашава животът им.

Публикуваме пълния списък с врачките и екстрасенсите:

Анастасия Христова
Ангел
Ангелина
Ани
Божидар Караджов
Валерия Христова
Виолета
Георги Бедников
Данка
Дея
Ели Загорова
Емилия
Ина
Ирина Милчева
Искра
Камелия Евстатиева
Карла
Катя
Керанка
Керанка
Красимир Куртев – Алеф
Латина
Маг Дари
Маг Елена
Маг Светлин
Маг Стефан
Маг Сибила
Маг Светлина
Маргарита
Мария Асенова
Мария Мъглова
Марияна Николаева
Махмуд
Марчело
Милка
Милка
Михаил Наков
MR MORRISON
Надя
Николай Пиналски
Николай Узунов
Николета
Пепа
Петя Димитрова (Ирина)
Рени Анастасова
Роберт Йовчев
Роберт Методиев
Соня Заварчик
Стефка Коларова
Стоянка Митева
Ташинка
Хайрие
Хамид
Ходжа Ейваз Чакър
Ходжа Седат
Ходжа Шекет
Николета Йорданова
Али Шуган
Афизе
Мария Стойчева
Ходжа Исмаил (младия)
Елена Дулева
Божидара Христова
Соня Щерева
Величка
Айтен (Ани)
Санка
Ели Маринова
Райна
Цветанка Рангелова
Станка Ангелова
Маг Живин и Селена
Маг Теодора Лозанова
Магда
Лия
Джемиле
Нуртен
Дюкчен
Диди
Данка
Кеазин Ходжа
Ахмед Ходжа
Неда
Дания Начкова
Ангел Илиев
Маг Наско
Сабри
Ходжа Адем
Лора и Калчо
Стефка Николова
Ерджан
Цеца
Таня
Димитров