Разнообразие от интериорни врати

2
Добави коментар
obqvi.mobi
obqvi.mobi

Разнообразието при интериорните врати в София

Модерни дизайнерски врати, изработени от полския производител Porta Doors – фабрика за врати в Република Полша

Качествените дръжки за врати на Hoppe

Освен стандартното си предназначение, интериорните врати служат и за допълнителна украса на дома. Те трябва да бъдат в тон с интериора.
Ако ни се доверите, ние ще ви поставим качествени и красиви врати.
Можете да намерите много и разнообразни модели вътрешни врати в borman.biz.
При нас ще да намерите както класическите видове врати, така и сгъващи, плъзгащи, двукрили и т.н. Разполагаме и със специализирани врати за сервизни помещения и бани, които са влагоустойчиви.
Металните врати, които предлагаме, могат да задоволят всички ваши изисквания. Те могат да се използват за входни врати както на апартаменти, така и на офиси и къщи. Размерите, с които разполагаме са много, за това със сигурност имаме вратата, която ще пасне на жилището ви. Изработваме ги от висококачествена стомана, която е много надеждна и сигурна.
Блиндираните ни врати са с различна дебелина на крилото, за това можете да изберете най-подходящата за вас. Всеки от продуктите ни има много добри изолационни качества, които ще ви помогнат да се предпазите от студа, прахта, шума и т.н.
Ако закупите вратата си от нас, ще получите към нея всичко, от което тя има нужда – панти, каса, ключове, брави. Можете сами да изберете покритието на вратата, което смятате че отговаря на вашия вкус.
Ще ви предложим и допълнителни аксесоари като звънец, шпионка, допълнителна дръжка и т.н. Можете да определите по какъв начин да се отваря вратата – дали да е навън или навътре, наляво или надясно. Тя ще бъде поставена по възможно най-добрия и удобен за вас начин.
За да бъде услугата ни цялостна и напълно завършена, ние ще доставим вратата до адреса ви и ще я монтираме. Ако се налага да отстраним старата врата, ще го направим. Можем да коригираме и отвора, ако има нужда.
Можете сами да изберете външния вид на вратата, защото разполагаме с много богата гама от релефни фигури за вътрешните врати, орнаменти, рисунки, огледала и стъкла.
Със сигурност, при нас ще намерите всичко, което ви трябва.