Стоичков: зад клеветите срещу мен стои Борисов

1
Добави коментар
anito.d.g
anito.d.g

Стоичков: зад клеветите срещу мен стои Борисов

Никой не може да ми попречи по пътя към председателското място в БФС, казва Камата

„Бойко Борисов стои зад клеветите на бизнесмена Красимир Дачев, че съм получил 150 000 кубика дървесина без конкурс“, каза легендата на българския футбол Христо Стоичков. Камата намеква, че скрити интереси на бивши управници са провалили идеята му за строеж на стадион в Пловдив, пише вестник „Преса“.

Припомняме че според „Гадзета дело спорт“ 11 бивши футболисти на Парма, сред които и Христо Стоичков, ще застанат пред съда по обвинения за сключване на фиктивни рекламни договори с „Пармалат“, които впоследствие са довели до фалита на компанията.

Стоичков категорично отрича да е подписвал рекламен договор с „Пармалат“, докато е играл в Парма. Той е имал договор само с клуба „Парма“. „Ами като не можаха те да спечелят „Златната топка“ , аз какво съм им виновен! Изобщо не се притеснявам, да пишат каквото си искат. Аз съм абсолютно чист. С какво ли не ме забъркват. Или с дърва или с данъци, сега пък с някакви фиктивни договори. Е докога?“, пита легендарният Христо Стоичков.

Той е твърдо убеден, че никой няма да го спре по пътя към председателския пост в БФС. За Стоичков историята с дървата е дело на бившия премиер Бойко Борисов. „Този, който се е заел с мен, трябва да знае, че бързо ще свърши“, отсича Камата.

„Сега ще видиш какви неща ще изкарам. Ще изчакам още малко и ще разберете Бойко Методиев Борисов как ще го подредя. Никога не съм бил близък с него“, заканва се Христо Стоичков