Бойко Борисов стои зад клеветите срещу мен

1
Добави коментар
mignews
mignews

„Бойко Борисов стои зад клеветите на бизнесмена Красимир Дачев, че съм получил 150 000 кубика дървесина без конкурс“, заяви легендата на българския футбол Христо Стоичков. Камата намеква, че скрити интереси на бивши управници са провалили идеята му за строеж на стадион в Пловдив.

Той категорично отрича да е подписвал рекламен договор с „Пармалат“, докато е играл в Парма. Футболистът е имал договор само с клуба „Парма“. „Ами като не можаха те да спечелят „Златната топка“ , аз какво съм им виновен! Изобщо не се притеснявам, да пишат каквото си искат. Аз съм абсолютно чист. С какво ли не ме забъркват. Или с дърва или с данъци, сега пък с някакви фиктивни договори. Е докога?“, пита легендарният Христо Стоичков.

Той е категоричен, че никой няма да успее да му попречи по пътя към председателския пост в БФС. За Стоичков историята с дървата е дело на бившия премиер Бойко Борисов, пише „Преса“. „Този, който се е заел с мен, трябва да знае, че бързо ще свърши“, отсича Камата.

„Сега ще видиш какви неща ще изкарам. Ще изчакам още малко и ще разберете Бойко Методиев Борисов как ще го подредя. „Никога не съм бил близък с него“, заканва се Христо Стоичков. „Не чуваш ли какво говорят хората – че само фирми, близки до Борисов, са участвали в строителството на магистрали! Направете проучване кои са тези фирми“, казва още той.

Стоичков казва, че след едно предаване по телевизията му се обадил Бочко от Банкя /Борисов, бел.ред./ и му „теглил една майна“. Този от Банкя, оня ибрик Флоров, оня подлизурко Цветанов – заради тях държавата е на това дередже“, казва още той.