Къванч се завръща в ефир с божествено тяло

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

В новия сериал няма и помен от по-пухкавия Къванч Татлъту, който гледахме в „Забраненият плод”. В „Север Юг” любимецът на зрителките показва перфектен релеф. Вижте снимки >>

Телевизионната сага стартира в югоизточната ни съседка през 2011 г. и жъне огромен успех сред зрителите.
 
Сериалът разказва за трудната битка за оцеляване в живота, която водят двама братя – Кузей („север” на турски) и Гюней („юг” на турски). Те имат различни амбиции и са поели по различни пътища. Единственото нещо, което ги обединява е любовта им към Джемре – момичето, в което и двамата са влюбени.

Къванч Татлъту влиза в ролята на Кузей: смел, непокорен и спонтанен млад мъж, който не толерира несправедливостта. Един от пороците му е, че трудно контролира гнева си. Често оставя юмруците да говорят вместо него.

Брат му Гюней (Буура Гюлсой) е пълна негова противоположност. Той е спокоен, търпелив, не предприема действия без да обмисли нещата и се представя отлично в училище. Гюней работи усилено, за да може да напусне ограничения свят на баща си.
 
Събитието, което унищожава живота на двамата братя, е преместването на Джемре (Йойкю Карайел) в квартала. Първоначално тримата стават близки приятели и прекарват по-голямата част от времето си заедно. Един ден, преди Гюней да се яви на изпит за университета, Кузей се е подготвил да признае на Джемре за любовта си към нея. Но тогава той разбира, че тя вече е направила своя избор – а именно, да бъде с Гюней.
 
Развоят на събитията в онази нощ остава в тайна и става причина пътищата на двамата братя да се разделят.