ДЮК – 1 ЕООД – ОХРАНИТЕЛНИ РОЛЕТКИ И РЕШЕТКИ АВТОМАТИЧНИ ВРАТИ СЕКЦИОННИ ВРАТИ БАРИЕРИ – – Решетки и Ролетки – охранителни…

3
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Дюк 1 – Охранителни ролетки, Решетки, Дограма, Врати, Огради, Автоматика за портални врати и бариери

  ДЮК 1 ЕООД е фирма, основана от инж. Юлий Кирчев през 1995 година, със седалище в град Пловдив, България. Предметът на дейност е производство на конструкции от метал, алуминий, PVC, стъкло и поликарбонат и по-точно – изработката на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, метални изделия, монтаж на автоматики за врати и бариери. Фирмата предлага на своите клиенти гаранционни срокове, пълно сервизно обслужване и поддръжка на изделията.

  Непосредствено след създаването си,  ДЮК 1 развива дейността си само с пет работника, производствено хале и офис под наем, една лека кола за търговска дейност и един товарен пикап и така произвежда по около 20 охранителни ролетки на месец. Днес, 16 години по-късно, благодарение на находчивите идеи и упоритостта на управителя и екипа от сътрудници, ДЮК 1 е умножила многократно не само производствения обем, но и предлагания асортимент от продукти. От 2006 година насам ДЮК 1 е официален представител и вносител за България на френски автоматични системи SIMU.

  Основната част от продукцията на фирмата се предлага и реализира на българския пазар, но се изпълняват и поръчки в съседните балкански държави – Сърбия, Македония, Косово, Румъния и др.

  В бранша на металните изделия и автоматизирани индустриални и гаражни врати, ДЮК 1 заема едно от водещите места по качество на изделията и обем на произвежданата и продавана продукция.

  Водещата цел на екипа е затвърждаване на извоюваната позиция на пазара и разширяване на кръга от контрагенти. Една от най-важните крачки в тази насока е въвеждането на модел за контрол на качеството при проектиране, разработка, производство, монтаж и обслужване – ISO 9001:2000, благодарение на който, клиентите на могат да бъдат уверени, че продуктите отговарят на единни европейски норми.

  Мотото на ДЮК 1 гласи: Сигурност, надеждност и комфорт в едно!

  * ДЮК 1 ЕООД заема водещо място сред фирмите в България, защото разполага с необходимата производствена база, техника и персонал:

    – Производствена база – 3000 м2 застроена площ, помещаваща офиси и складови площи, производствена база за охранителни ролетки и метални изделия, база за производство на PVC и алуминиева дограма, цех за полимерно прахово боядисване, пресово-заготвителен цех, конструкторски отдел, отдел „Снабдяване” и шоу-рум;
    – Машините и оборудването са съобразени с най-новите европейски изисквания и стандарти за модерно производство – поточна линия за производство на PVC дограма, профилна машина за производство на метални ламели за охранителни ролетки, автоматична линия за производство на метални усилители за PVC дограма, швейцарски пистолети за полимерно прахово покритие, както и множество спомагателни машини;

    – В ДЮК 1 работят опитни специалисти, които се грижат за интересите на клиентите и изпълняват желанията им. На всяко ниво от производствения процес са позиционирани квалифицирани кадри с опит в работата.

  Партньори на Дюк