Бровите на Кара Делевин са хит! Ето как да си направиш същите (видео)

1
Добави коментар
milk1
milk1

Естествената красота проповядва край на тънките, изрисувани вежди, които правят изражението изкуствено и каменно. Дамите тотално се вманиачиха по дебелите вежди на супер модела Кара Делевин. Рамките на очите й я карат да изглежда като диво, малко момиченце, което се нуждае от опитомяване. Този непорочен чар вдъхнови жените да оставят на мира „даровете” си от природата и нарочно да си изваят мистично-смразяващ поглед.

Нужни са ти само две седмици, за да си възвърнеш предишния обем на веждите си. Просто спри да изскубваш всеки косъм от тях в стремежа си да ги направиш приповдигнати в дяволити извивки. Между другото повечето момичета, които си въобразяват, че прекалено тънките чупки над очите им са с*кси всъщност притежават „учуден” поглед заради неестествената форма на веждите си.

След 14 дни ще имаш достатъчно поле за изява и оформяне на по-дебели космени ресни под челото си. Дебелите вежди стоят страшно с*кси и придават невинност на изражението. Ако все пак никога не си имала дебели вежди то можеш да си направиш такива с помощта на малко синтетични снопчета и лепило. Фиксират се в основата на собствените ти вежди. Най-доброто, което можеш да направиш за себе си и веждите си е да посетиш козметик и да се повериш в ръцете му. Той ще ти предложи присаждане на косми, залепяне или перманентен грим. Честно казано първите два варианта са по-добри, защото перманентният грим се забелязва на дневна светлина и погледнат отблизо.

Ако все пак държиш сама да се превъплътиш в ролята на гримьор може да си навабиш гел за вежди, стара четка от спирала и сенки за очи. Съвсем прецизно нанасяне ще те сдобие с желаните гайтани. Упражнявай движенията преди да нанесеш продуктите, защото се изисква доза професионализъм, за да накараш бровите ти да изглеждат като две симетрични гъсеници.

Видео:

Снимка: www.itsaoao.com Автор: Dani

Бровите на Кара Делевин са хит! Ето как да си направиш същите (видео)Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)